Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Θα ξεκινήσω με το Δανία Πορτογαλία, που έκατσα και το παρακολούθησα στο δορυφόρο. Γενικά έχω παρακολουθήσει σχεδόν όλα τα παιχνίδια της Πορτογαλίας στον όμιλο αυτό. Κατά γενική ομολογία σε κανένα παιχνίδι δεν ήταν καλή χτες όμως ήταν σαφέστατα ανώτερη από τους Δανούς. Η διαφορά ποιότητας των παιχτών φαινόταν στο γήπεδο. Στο β ημίχρονο ειδικά κάθε κατεβασιά των πορτογάλων γίνονταν φάση. Ειδικά από τη στιγμή ο Κειρός έβγαλε το Σιμάο ο οποίος έχει έχασε 2-3 καλές ευκαιρίες για γκολ κι έβαλε τον Νάνι. Το γήπεδο τα τελευταία 20 λεπτά κατηφόρισε. Η τηλεόραση δεν προλάβαινε τις φάσεις. Και αν η Πορτογαλία είχε ισοφαρίσει λίγο πιο νωρίς, νομίζω το τρίποντο το είχε δεδομένο. Αφού ισοφάρισε στο 85 μετά είχε άλλες 4 καλές φάσεις που θα μπορούσε να πετύχει κάποιο γκολ. Οι Δανοί ζήτημα είναι αν έκαναν 3-4 κλασσικές ευκαιρίες για γκολ. Το γκολ της προήλθε από μία στιγμή αδράνειας της άμυνας των πορτογάλων. Γίνεται μία ψηλή πάσα στη καρδιά της περιοχής , στοπάρει με το στήθος ο Μπέντνερ τη κατεβάζει και σουτάρει , τόσο απλά. Αυτά όσον αφορά το Πορτογαλία Δανία. Τα πράγματα είναι πλέον πολύ δύσκολα για τους Πορτογάλους καθώς κέρδισαν οι Σουηδοί μέσα στην Ουγγαρία και έβαλαν φωτιά στον όμιλο. Έτσι στο πρώτο όμιλο έχουμε τη Δανία πρώτη με 17 βαθμούς, δεύτερη την Ουγγαρία με 13, Τρίτη τη Σουηδία με 12 και τέταρτη η Πορτογαλία με 10 βαθμούς. Τη Τετάρτη έχουμε Ουγγαρία Πορτογαλία. Για την εθνική μας αφήνω τα σχόλια σε σας. Στοιχηματικά δεν μας κύλησε καθόλου καλά η χθεσινή μέρα αφού δεν μας πέρασε η τριάδα. Σήμερα το πρόγραμμα είναι μικρό και δύσκολο παρ όλα αυτά έχω ξεχωρίσει την ακόλουθη δυάδα,

322 2 1,65
Τις ομάδες της χωρίζει μία κατηγορία αφού οι γηπεδούχοι αγωνίζονται στη Β Σκωτίας ενώ οι φιλοξενούμενοι στη Α Σκωτίας. Και οι δύο ομάδες είναι αήττητες στις κατηγορίες αφού η Στέρλινγκ Άλμπιον μετρα (3-1-0) και η Νταντί (1-3-0). Να πούμε ότι η Στέρλινγκ ΆΛμπιον είναι μία ομάδα με πολλά οικονομικά προβλήματα και για αυτό και δεν ενισχύθηκε στη καλοκαιρινή περίοδο αντίθετα η Νταντί έκανε ένα πολλές και καλές μεταγραφές οι οποίες και αυτό θα φανεί αργά η γρήγορα. Απουσίες σημαντικές δεν υπάρχουν , το παιχνίδι είναι νοκ αουτ. Η απόδοση του διπλού πέφτει σχεδόν σε όλες τις εταιρίες, κάτω και από το 1,65 του οπαπ, εκτιμώ βέβαια ότι ο οπαπ θα ρίξει την απόδοση από το 1,65 που το έχει. Επιπλέον παρατηρώ ότι έχει πάρει ‘’παιχνίδι’’ το διπλό και στο ανταλλακτήριο.

312 1 1,75
Περσινή σεζόν τελευταία αγωνιστική Αλμπινολέφε Ανκόνα. Η Αλμπινολέφε αδιάφορη και η Ανκόνα μόνο νίκη μήπως και σωθεί. Στο 70 το σκορ είναι 3-1 στο 90 το σκορ είναι 3-4.(και ο νοών νοείτο). Έτσι η Ανκόνα χάρη και σε ένα συνδυασμό αποτελεσμάτων πήγε στα μπαράζ και σώθηκε. Η απόδοση του άσσου πέφτει σε όλες τις εταιρίες στοιχημάτων, έχει παιχτεί πάρα πολύ και δεν σας κρύβω ότι με ανησυχεί αυτό λιγάκι. Αλλά θα πάω στον άσσο της Αλμπινολέφε στην ούτως η άλλως καλύτερη ομάδα.

Καλή τύχη !!