Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ (update 17:10)

Καλησπέρα, όπως έγραφα και τη Δευτέρα το σημερινό κουπόνι δεν έχει και πολλά να ζηλέψει από ένα κουπόνι του Σαβ/κου. Πριν περάσουμε στις σημερινές μας προτάσεις να πούμε ότι χθες πέρασε η δυάδα που έδωσε ο Κωστής σε μία μέρα κυπέλλων όπου η επιλογές μας πρέπει να είναι προσεχτικές για αυτό και από ότι είδατε ο Κωστής ανέβασε απλά μία δυάδα για διπλασιασμό και τίποτα παραπάνω. Πάμε όμως τώρα στα σημερινά όπου έχω επιλέξει την ακόλουθη τριάδα.

158 2 1,65
Η Γιάρο νίκησε τη Κυριακή τη Τούρκου με 1-0, παρ ότι οι φιλοξενούμενοι έχασαν πολλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν. Πλέον είναι παντελώς αδιάφορη καθώς σώθηκε και μαθηματικά. Από την άλλη η Χόνκα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, στις τελευταίες 6 αγωνιστικές μετρά 4 νίκες και θέλει απόψε πάση θυσία τη νίκη καθώς σε κάθε άλλο αποτέλεσμα θα χάσει τη προνομιούχο τρίτη θέση. Εκτιμώ ότι δύσκολα η Γιάρο θα κάνει δεύτρεη συνεχόμενη έκπληξη. Κατά συνέπεια πάμε στο διπλό.

182 2 1,55
Επιστροφή Πελεγκρίνι στο Μαδριγάλ, αλλά αυτή τη φορά ως αντίπαλος. Η Βιγιαρεάλ δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα και δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη. Από την άλλη η Ρεάλ μετρά 3 στα 3. Προέρχεται από την 5αρα στη Χερέθ και πάει στο Μαδριγάλ με μόνο στόχο τη νίκη. Υπάρχουν απουσίες και στα δύο στρατόπεδα, ξεκινώντας από τους γηπεδούχους αμφίβολοι δίνονται ο σταρ Νίλμαρ, ο Σένα ενώ εκτός είναι ο Φούστερ από την άλλη για τους φιλοξενούμενους εκτος είναι ο Πέπε, ο Αλόνσο αλλά και ο Φαν Νιστελρόι. Εκτιμώ ότι η βασίλισσα θα βυθίσει το κίτρινο υποβρύχιο του Βαλβέρδε.

205 2 1.70 (έπεσε η απόδοση στον οπαπ)
Καταρχήν να πούμε ότι τα ματς για το Λιγκ Καπ Άγγλίας είναι νοκ άουτ. Η Χαλ δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά στο πρωτάθλημε μετρώντας 4 ήττες σε 6 παιχνίδια και όπως καταλαβαίνετε το Λιγκ Καπ περνά σε δεύτερη μοίρα. Που σημαίνει ότι ο προπονητής της Χαλ θα κάνει πολλές αλλαγές στο αποψινό παιχνίδι. Αντίθετα η Έβερτον θα κατέβει πάνοπλη και θέλει τη πρόκριση στην επόμενη φάση. Έτσι λοιπόν πέρα από τη εμαφνή διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων και το ρεπορτάζ συνηγορεί στο διπλό. Η απόδοση του διπλού πέφτει σε πάρα πολλές εταιρίες και όπως ήταν λογικό το έριξε και ο οπαπ στο 1,70 από το 2,05 που το είχε. 1,80-1,85 ο μ.ο του διπλού στις εταιρίες του εξωτερικού.

ΥΓ (update 17:10): Όπως βλέπετε από τις προτάσεις αφαιρέθηκε το διπλό της Ραπίντ και ο λόγος είναι ότι η απόδοση του διπλού κατέβηκε στο 1,50 από τον οπαπ κατά συνέπεια δεν αξίζει στο πρωτάθλημα της Αυστρίας να παίξεις διπλό στο 1,50 και ας κερδίσει η Ραπίντ με 0-5. Κατα συνέπεια η προτεινόμενη τριάδα είναι το διπλό της Χόνκα, της Έβερτον και της Ρεάλ.

Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε !!!