Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Με εξαίρεση τη γκέλα της Ατλέτικο τα υπόλοιπα αποτελέσματα των αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν απολύτως φυσιολογικά. Εμείς χτες μιλήσαμε τόσο για την ενδεχόμενη γκέλα της Γιουβέντους, όσο και για το διπλό της Μίλαν. Πέρασαν επίσης η Μπάγερν, η Ρεάλ αλλά και η Μάντσεστερ που νίκησε με 0-1 μέσα στο Ισμετ Ινονού χάρη σε γκολ του Σκόουλς. Στα σημερινά, ξεχωρίζει το παιχνίδι ανάμεσα στην Ίντερ κα τη Μπαρτσελόνα εκεί όπου ο Ιμπραίμοβιτς επιστρέφει στο Μιλάνο αλλά αυτή τη φορά ως αντίπαλος. Στα δικά μας ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αλκμάαρ με νέο προπονητή μιας και ο Κετσπάγια μας κούνησε μαντίλι. Ας περάσουμε όμως να δούμε ένα προς ένα τα σημερινά παιχνίδια του Τσαμπιονς Λιγκ.

131 ΙΝΤΕΡ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1 2,65 Χ 3,20 2 2,20
Όπως προείπαμε είναι το παιχνίδι που τραβάει πάνω του όλα τα φώτα. Αμφότερες οι ομάδες δείχνουν σε καλή κατάσταση και προέρχονται από νίκες στα πρωταθλήματά τους. Η μεν Μπαρτσελόνα νίκησε εκτός έδρας τη Χετάφε ενώ η Ίντερ επιβλήθηκε με 2-0 της Πάρμα στο Μιλάνο. Το παιχνίδι της Ίντερ το παρακολούθησα και δεν μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε. Αν και πρόκειται για μία τιτανομαχία με πολλά εκατομμύρια ευρώ στον αγωνιστικό χώρο εν τούτοις εκτιμώ ότι η Μπαρτσελόνα είναι σε θέση να μην χάσει. Κατά συνέπεια πάμε στο Χ-2.

132 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ 1 1,05 Χ 6,50 2 20,00
Εντάξει … πάμε παρακάτω

133 ΛΥΩΝ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 1 1,65 Χ 3,25 2 4,20
Και οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκες στα πρωταθλήματά τους, με το ίδιο σκορ μάλιστα 1-0. Η φιορεντίνα θα παίξει με σκοπό να κρατήσει το μηδέν πίσω στην άμυνα ενώ η Λυών θα πιέσει όπως είναι λογικό από το πρώτο λεπτό. Νομίζω ότι οι Γάλλοι είναι σε θέση να ξεκινήσουνε με το δεξί.

134 ΝΤΙΝΑΜΟ Κ. ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ 1 1,90 Χ 3,15 2 3,20
Ανοιχτό το παιχνίδι σε όλα τα αποτελέσματα

135 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΛΚΜΑΑΡ 1 1,90 Χ 3,20 2 3,20
Με τον Μπάντοβιτς στο πάγκο θα πορευτεί για τα επόμενα παιχνίδια ο Ολυμπιακός μετά την απόλυση του Κετσπάγια. Σήμερα εγώ θα πάω στη κόντρα μιας και η Αλκμααρ αφενός κάθε άλλο παρά αμελητέα ποσότητα μπορεί να θεωρηθεί και αφετέρου η αγωνιστική κατάσταση του Ολυμπιακού είναι τραγική. Επιπλέον θα λείψει και ο Γκαλέτι που αναμφίβολα είναι σημαντική απουσία. Ο Ολυμπιακός από την αρχή της σεζόν έχει δείξει ένα πολύ κακό αγωνιστικό πρόσωπο εξού και οι αποδοκιμασίες από τους οπαδούς του στο παιχνίδι με τη Καβάλα. (Να δούμε φέτος τι θα κάνει ο Ολυμπιακός που δεν ελέγχει το παρασκήνιο). Το κλίμα στην ομάδα είναι βαρύ θα επιδιώξουν τη νίκη αλλά δεν το βλέπω να την πετυχαίνουν. Νομίζω ότι οι αποδόσεις έπρεπε να είναι πιο μοιρασμένες. Κατά συνέπεια πάμε στο 2-Χ.

136 ΣΕΒΙΛΛΗ ΟΥΝΙΡΕΑ 1 1,15 Χ 5,20 2 11,00
Πάμε παρακάτω …

137 ΣΤΑΝΤΑΡ Λ. ΑΡΣΕΝΑΛ 1 5,50 Χ 3,55 2 1,45
Εδώ δεν σας κρύβω ότι είχα σημειώσει το διπλό. Και θα ξεκινούσα δελτίο από εκεί. Αλλά όταν διάβασα το ρεπορτάζ άλλαξα γνώμη. Αφού η Άρσεναλ πάει στο Βέλγιο αποδεκατισμένη. Βέβαια πάλι παραμένει το απόλυτο φαβορί. Όλες σχεδόν οι εταιρίες του εξωτερικού ρίχνουν την απόδοση του διπλού. Μετά τον άσσο της Λίβερπουλ είναι το σημείο που έχει τραβήξει το περισσότερο τζίρο. Στην ομάδα της Λιέγης υπάρχει ενθουσιασμός καθώς η ομάδα μετά από πάρα πολλά χρόνια επιστρέφει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ενώ και οι οπαδοί αναμένεται να γεμίσουν το γήπεδο ασφυχτικά.

138 ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ 1 1,55 Χ 3,30 2 4,85
Η ομάδα της Στουτγάρδης δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά στο πρωτάθλημα μετρώντας μόλις μία νίκη στις 5 πρώτες αγωνιστικές. Από την άλλη η Ρείντζερς έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα με 3 νίκες και μία ισοπαλία. Η Στουτγάρδη είναι το φαβορί της αναμέτρησης μιας και υπερέχει σε ποιότητα. Κάποια στιγμή αυτή η ποιότητα θα φανεί και στο γήπεδο. Η απόδοση του άσσου πάντως έπρεπε να ήταν λίγο παραπάνω.

Καλη τύχη και καλά κέρδη !!!