Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (update 12:25)

Καλά μας πήγε η χθεσινή μέρα αφού πέρασε η προτεινόμενη δυάδα με Γιουνγκ Μπόις και Σάλτσμπουργκ. Ελπίζω και σήμερα να πάμε το ίδιο καλά.

301 2 1,65
Η Ρόμα δείχνει σιγά σιγά να ανεβάζει αγωνιστικούς ρυθμούς. Προέρχεται από το 3-3 με τη Παλέρμο σε ένα παιχνίδι που είχα τη τύχη να το παρακολουθήσω, η Ρόμα ήταν πολύ καλή, το γήπεδο θύμιζε πιο πολύ σε πισίνα αλλά η αχίλλειος πτέρνα της είναι η άμυνα. Από την άλλη η Κατάνια δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά το πρωτάθλημα, ακόμα δεν έχει πετύχει νίκη. Ο απολογισμός της είναι 2 ισοπαλίες και 3 ήττες. Πέρα από τους αριθμούς κατά γενική ομολογία δεν παίζει καθόλου καλή μπάλα. Εύκολα δύσκολα βλέπω τους Ρωμαίους να φεύγουν με το τρίποντο σήμερα από το Άντζελο Μασιμίνο. Πάντςω το 1,65 είναι πετσοκομμένο από τον οπαπ, είναι η μικρότερη απόδοση που κυκλοφορεί για το διπλό αφού κατά μ.ο παίζεται το διπλό πάνω από 1,80.

317 1 1,45
Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα η Ελσίνκι θέλει νίκη και μόνο νίκη προκειμένου να διατηρηθεί τη πρώτη θέση ενώ η Μιλικόσκι είναι παντελώς αδιάφορη. Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα δεν νομίζω να γκελάρει στο γήπεδο της η Ελσίνκι και να δώσει έτσι την ευκαιρία στη Τούρκου να πάρει τη πρώτη θέση. Έπειτα μην ξεχνάμε ότι η Ελσίνκι την επόμενη αγωνιστική παίζει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Ίντερ Τούρκου. Οπότε δεν έχει περιθώρια για απώλειες βαθμών. Η απόδοση του άσσου πέφτει σε πολλές εταιρίες στο εξωτερικό με μ.ο να κυμαίνεται γύρω από το 1,45 του οπαπ.

332 2 1,50
Η Τούρκου για να πάρει το πρωτάθλημα περιμένει κάποια γκέλα από την Ελσίνκι ενώ εκείνη πρέπει να κάνει το αυτονόητο 3 στα 3. Σήμερα πάει στο χωρίο του Άη Βασίλη στο Ροβανιέμι, για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα. Μία Ροβανιέμι που και αυτή θέλει τους βαθμούς της νίκης για να αποφύγει τα μπαράζ. Ωστόσο δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση έχει ξεχάσει τι θα πει νίκη, η τελευταία της χρονολογείται στης 12/7. Η Τούρκου μπαίνοντας στο γήπεδο θα ξέρει το αποτέλεσμα της Ελσίνκι, αλλά όποιο και να είναι αυτό η Τούρκου πρέπει να νικήσει για να ελπίζει ότι η Ελσίνκι θα γκελάρει σε κάποια από τις 2 επόμενες αγωνιστικές. Το συγκεκριμένο διπλό έχει φορτωθεί αρκετά στο ανταλλακτήριο ενώ οπαπ έριξε την απόδοση του διπλού από 1,65 στο 1,50.

359 2 2,40 (με απλή κάλυψη την ισοπάλια)
Η Βιγιαρεάλ προέρχεται από την ήττα με 2-0 από την Ρεάλ την Τετάρτη σε ένα παιχνίδι όπου δεν άξιζε κάτι παραπάνω. Ελαφρυντικά για αυτή την ήττα αν ψάξει κανείς θα βρει πολλά. Καταρχήν έπαιζε επί 60 λεπτά με παίκτη λιγότερο, έπειτα η Ρεάλ προηγήθηκε μόλις στο 4’ λεπτό. Πέρα όμως από αυτό η διαφορά ποιότητας των ομάδων όπως και να το κάνουμε είναι μεγάλη. Σήμερα τα πράγματα είναι διαφορετικά καθώς αντιμετωπίζει τη Λα Κορούνια που μπορεί να έχει ξεκινήσει σχετικά καλά το πρωτάθλημα ωστόσο δεν πρόκειται επ ουδενί για ομάδα φόβητρο καθώς δεν ενισχύθηκε κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου. Δύσκολα η Βιγιαρεάλ θα κάνει δεύτερη ήττα στα καπάκια και αυτή από τη Κορούνια.

Καλή μας επιτυχία !!!