Κυριακή 16 Αυγούστου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Καλά μας πήγε η χθεσινή μέρα αφού είχαμε 2 στα 3 προτεινόμενα σήμεια χάνοντας μόνο τη Μπάγερν η οποία ‘ηρθε 1-1 με τη Βέρντερ. Μας πέρασαν η Σίτι (2,00) που κέρδισε άνετα τη Μπλάκμπερν δείχνοντας από νωρίς τις ορέξεις της αλλά και η Σταντάρ που νίκησε επίσης άνετα με 1-5 τη Ρόζελαρ. Για τα σημερινά τώρα έχω επιλέξει την ακόλουθη τριάδα.

361 2 1,60
Η Κόγκε δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά το πρωτάθλημα και ακόμα δεν έχει πετύχει νίκη. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι έχει δεχτεί συνολικά σε αυτές τις 4 πρώτες αγωνιστικές 15 γκολ. Από την άλλη η Νόρτζελαντ έχοντας παίξει τρεις αγώνες έχει πετύχει 2 νίκες και μία ισοπαλία. Η μία από τις 2 νίκες την πέτυχε κόντρα στη Κοπενχάγη. Οι ομάδες έχουν πλήρως αντίθετους στόχους αφού η Κόγκε κυνηγά την παραμονή και η Νόρτζελαντ την Ευρώπη. Αμφότερες οι ομάδες δεν έχουν αγωνιστικά προβλήματα.

387 1 1,50
Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες με τους γηπεδούχους να κυνηγάν την απευθείας άνοδο ενώ η Νάιμπεργκσουντ μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Η Χαούγκερσουντ στην έδρα της μοιάζει ανίκητη με 7 νίκες σε 8 παιχνίδια. Από την άλλη η Νάιμπεργκσουντ δέχεται σχεδόν σε κάθε παιχνίδι της τουλάχιστον ένα γκολ. Στα καθαρά αγωνιστικά αμφότερες οι ομάδες μετρούν από μία απουσία. Λογικά η Χάουγκερσουντ θα βρεί το τρόπο και αθ προσθέσει άλλους τριες πολύτιμους βαθμούς.

398 2 1,40
Δεν ανακαλύπτω την Αμερική, η διαφορά ποιότητας των ομάδων είναι εμφανής και ας αποχώρησαν από την ομάδα του Οπόρτο οι Λόπεζ, Λούτσο και Σισσόκο. Όπως και να το κάνουμε είναι πολλά σκαλιά πιο πάνω ως ομάδα από όλες τις ομάδες της Πορτογαλικής Λίγκας. Μαζί με την Μπενφίκα θα είναι οι βασικές διεκδικήτριες του τίτλου.

Καλή τύχη !!!