Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΓΕΡΜΕΝΟ

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια της φωτιάς στο Πόρτο Γερμενό τις οποίες και εξασφάλισε αποκλειστικά το betsecret.net . Στις πρώτες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ότι πρόκειται για μία καταπράσινη περιοχή μία πραγματική όαση λίγα χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα, που παρά λίγο να καταστραφεί ολοκληρωτικά και χάρη στην αυτοθυσία των πυροσβεστών , των εθελοντών και των κατοίκων με τα πενιχρά μέσα που είχαν στη διάθεσή τους κατάφεραν να μην υπάρξει μία ολοκληρωτική καταστροφή.
Δυστυχώς όμως τα 300,000 χιλιάδες στρέμματα δάσους που κάηκαν θα μας στιγματίσουν για μία ζωή. Υπό την έννοια, ότι η καταστροφή του δάσους έχει πολλές συνέπειες τις οποίες οι ειδικοί λένε ότι θα δούμε πολύ σύντομα. Οι ευθύνες της πολιτικής ηγεσίας είναι βαρύτατες και πρέπει να πέσουν κεφάλια εδώ και τώρα.
Έχει καεί η μισή Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και δεν έχει αναλάβει κανείς την πολιτική ευθύνη για τα τραγικά λάθη στη πρόληψη στο σχεδιασμό και στο συντονισμό. Πάντως τώρα μας είπαν ότι έφταιγαν τα πεύκα !!!!!!!, σύμφωνα με τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου. Ήμαρτον … μετά το στρατηγό άνεμο και την ασύμμετρη απειλή τώρα μας λένε ότι έφταιγαν τα πεύκα. Αυτά δεν λέγονται μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες. Να πω επίσης ότι υπήρχαν και άλλες φωτογραφίες αλλά επειδή ήταν λίγο σκληρές δεν τις ανέβασα.