Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Κάλλιστα το κουπόνι θα μπορούσε να ονομαστεί και ως το κουπόνι των ντέρμπι. Αφού σήμερα έχουμε το Μίλαν Ιντερ, το ΜάντσεστερΓ. Άρσεναλ, αλλά και το Μπάγερν Βόλφσμπουργκ ενώ τη Κυριακή ξεχωρίζουν το Ρόμα Γιουβέντους, το Μπορντο Μαρσέιγ και το Βαλένθια Σεβίλλη. Κάνει σέντρα αυτό το σαβ/κο και η Ισπανία όπου νομίζω ότι θα είναι το συναρπαστικότερο πρωτάθλημα, κάθε αγωνιστική θα κάθεσαι να χαζεύεις το θέαμα που θα προσφέρουν τόσο η Ρεάλ όσο και η Μπαρτσελόνα. Για σήμερα έχω επιλέξει την ακόλουθη τριάδα.

255 2 1,40
Η Πόρτο δεν έχει ξεκίνησει καλά το πρωτάθλημα αφού τις δύο πρώτες αγωνιστικές μετρά μία ισοπαλία και μία νίκη αλλά με κακές εμφανίσεις. Λογικό θα έλεγα ότι είναι γιατί μην ξεχνάμε ότι από την ομάδα του Οπόρτο αποχώρησαν παίχτες όπως ο Σισόκο, ο Λούτσο Γκονζάλεζ αλλά και ο Λισάνδρο Λόπεζ. Από την άλλη όμως παραμένει πολλά σκαλία πιο πάνω ως ομάδα από τη Ναβάλ, η οποία και αυτή δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα μετρώντας μία ισοπαλία και μία ήττα. Σαν ομάδα στηρίζεται στην έδρα της, ο τρόπος του παιχνιδιού της, επειδή έχει τύχει να τη παρακολουθήσω κάποιες φορές στο δορυφόρο, θυμίζει κατά πολύ εκείνο που παίζουν οι μικρές ομάδες εδώ στην ελλάδα όταν αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό και το Παναθηναικό. Κατά συνέπεια καλή επιλογή φαίνεται να είναι και το under. Πλήρεις αναμένεται να παραταχτούν οι γηπεδούχοι ενώ από τους φιλοξενούμενους θα λείψει μόνο ο Χουλκ που έχει ακόμα μία (τελευταία) αγωνιστική τιμωρίας.

206 2 1,45
Εκ διαμέτρου αντιθετοι οι στόχοι των δύο ομάδων με τους γηπεδούχους να έχουν στόχο την παραμονή ενώ οι φιλοξενούμενοι το πρωτάθλημα το οποίο το είχαν κάπως παραμερίσει αυτές τις πρώτες 7 αγωνιστικές έχοντας στρέψει πλήρως το ενδιαφέρον της στο Τσαμπιονς Λιγκ. Την τρίτη κέρδισε 2-1 τη Βέντσπιλς και πήρε άνετα τη πρόκριση για τη φάση των ομίλων. Να πούμε επίσης ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο προπονητής των φιλοξενούμενων ξεκούρασε το βασικό ‘’κανόνι της ομάδας’’ τον φορ Ασλί. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε τραγική κατάσταση μετρώντας 5 ήττες σε αυτές τις πρώτες 7 αγωνιστικές. Η διαφορά ποιότητας των ομάδων είναι δεδομένη όπως επίσης ότι και η Ζυρίχη θέλει να καλύψει τη διαφορά των 8 μονάδων από τη κορυφή. Λογικά η Ζυρίχη μπορεί να περάσει νικήφορα από την έδρα της μετριότατης Ααράου

192 2 1,95
Πολλά τα οικονομικά προβλήματα στη Κλάιντ με τους οπαδούς της ομάδας να κάνουν έρανο ώστε να ανανεωθούν κάποια συμβόλαια. Οι γηπεδούχοι μόλις τη προηγούμενη αγωνιστική πήραν το πρώτο τους βαθμό κόντρα στη Ντάμπαρτον. Από την άλλη η Αλόα μετρά δύο νίκες και μία ισοπαλία σε αυτές τις τρείς πρώτες αγωνιστικές. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ως στόχο την άνοδο ενώ οι γηπεδούχοι τη παραμονή. Η απόδοση του διπλού πέφτει σε πολλές εταιρίες στο εξωτερικό ενώ ποντάρεται αρκετά.

Καλή μας επιτυχία !!!