Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Καλά σχετικά πήγε η χθεσινή μας τριάδα αφού επιβεβαιώθηκε τόσο η Αλόα (1,95) όσο και η Πόρτο (1,40) αλλά δεν μας πέρασε η Ζυρίχη η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 με την Ααράου. Για σήμερα έχω επιλέξει την ακόλουθη τριάδα,

276 2 1.50
Πολλά με λίγα είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι. Από που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις. Η διαφορά ποιότητας στο ρόστερ είναι τεράστια, αφού να φανταστείτε η Πόρτσμουθ είχε μείνει με όλους και όλους 19 παίχτες στο ρόστερ της και πήρε βιαστικα τέσσερις παίχτες να μπαλώσει κάποιες τρύπες. Έχει τρία στα τρία (σε ήττες φυσικά), το κλίμα στην ομάδα είναι κάτι παραπάνω από άσχημο ενώ η ομάδα ήταν να πουληθεί σε έναν Σαουδάραβα αλλά τελικά κάπου έχει σκαλώσει η όλη υπόθεση . Για τη Σίτι τι να πούμε, ήδη ξεκίνησε με 2 στα 2 δείχνοντας από νωρίς τις ορέξεις της, πήρε και το Λέσκοτ αλλά και τον Σιλβίνιο. Όποιος έχει παίχτες και θέλει να τους πουλήσει μπορεί κάλλιστα να απευθυνθεί στους Άραβες. Κατά συνέπεια πάμε στο διπλό και τηρουμένων των αναλογιών το 1,50 δεν είναι άσχημο.

297 2 2,00
Την Ατλέτικο την είδαμε και την εξετάσαμε πολύ προσεχτικά στα δύο παιχνίδια με το παναθηναϊκό για το Τσάμπιονς Λιγκ. Φέτος δεν κινήθηκε εντυπωσιακά στο μεταγραφικό παζάρι, πήρε τον Ασένχο όποιος φαίνεται καλός τερματοφύλακας αλλά και ο Χουανίτο. Οι υπόλοιποι που ήρθανε δεν προορίζονται για βασικοί. Από την άλλη η Μάλαγα πάλι με δανεικούς θα τη περάσει, όπως και πέρσι αλλά το θέμα είναι ότι όταν φτιάχνεις μία ομάδα με δανεικούς παίχτες δεν θα φτιάξεις ποτέ ένα κορμό. Προσωπικά εκτιμώ ότι δύσκολα θα είναι στη πρώτη δωδεκάδα του πρωταθλήματος. Θα πάω στο διπλό αν και ελπίζω να μην εμφανιστεί στο γήπεδο η περσινή Ατλέτικο που δεν ήταν ότι το πιο αξιόπιστο κυκλοφορούσε αφού τη μία κέρδιζε τη Μπαρτσελόνα 3-2 και την άλλη έτρωγε 5 τεμάχια από τη Νουμάνθια.

308 2 2,40 και μετά Χ
Αν και συνήθως αποφεύγω να παίζω τα ντέρμπι, εν τούτοις θα συμφωνήσω με τη πρόταση του φίλου Ιταλού μιας και δεν βλέπω να χάνει η Γιουβέντους. Θεωρώ εξαιρετικά απίθανο το να μη σκοράρει η μεγάλη κυρία από τη στιγμη που έχει τριάδφα μπροστά Ντιέγκο Αμάουρι και τον μεγάλο Αλεσσάντρο Ντελ Πιέρο. Βλέπω τα χαφ της και είναι επίσης πολύ καλά με Μαρκίσιο, Μέλο και Καμορανέζι. Πάντως από ότι μου είπε ο φίλος μου ο Ιταλός η Γιουβέντους δεν έπαιξε καθόλου καλά στη νίκη με 1-0 απέναντι στη Κιέβο. Από την άλλη στη Ρόμα το κλίμα στην ομάδα από την αρχή της σεζόν κάθε άλλο παρά καλό είναι , έχασε και στη πρεμιέρα από τη Τζένοα με 3-2 και δεν παύει να είναι μία ομάδα που δεν ενισχύθηκε καθόλου στο μεταγραφικό παζάρι. Προσωπικά θα πάω στο διπλό αλλά επειδή δεν παύει να είναι ένα ντέρμπι η κάλυψη του Χ χρειάζεται.

Υπενθυμίζω ότι κάνοντας κλικ στη στήλη Made in Italy μπορείτε να διαβάσετε τις προτάσεις του φίλου μου του Ιταλού για όλα τα παιχνίδια της Serie A.
Επίσης κάνοντας κλικ στη στήλη Αφιερώματα μπορείτε να διαβάσετε όλα τα αφιερώματα για τα πρωταθλήματα που ξεκίνησαν (Πρέμιερ, Α Γερμανίας, Α Ιταλίας και Α Εθνική) το τι έκαναν οι ομάδες στο μεταγραφικό παζάρι.

Αυτά από εμένα ,

Καλή τύχη !!!