Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ

Καλημέρα και πάλι, στη σημερινή μέρα αναμφίβολα δεσπόζει το champions league εκεί όπου ο παναθηναϊκός θέλει νίκη και μόνο νίκη με δύο τουλάχιστον γκολ διαφορά για να βρεθεί στην επόμενη φάση. Αντίθετα ο Ολυμπιακός ήδη θα έλεγα είναι και με τα δύο πόδια, εκτός συγκλονιστικού, απροόπτου στην επόμενη φάση.

105 1 ημίχρονο/ τελικό 1,70 και over 1.60
Ας ξεκινήσουμε τη σημερινή μας πρόταση από το παιχνίδι του παναθηναϊκού. Εκεί όπου ο όπως προείπαμε ο παναθηναϊκός θέλει τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά για να προκριθεί στην επόμενη φάση έπειτα από το 3-1 του πρώτου αγώνα. Σε ένα παιχνίδι όπου ήταν τουλάχιστον τραγικώς, ο υπαίτιος της αισχρής αυτής εμφάνισης είναι γνωστός και δεν χρειάζεται να τον αναφέρουμε ξανά. Εξ άλλου πέρσι τον είχαμε στολίσει αρκετά. Το μόνο θετικό σε περίπτωση αποκλεισμού του παναθηναϊκού θα είναι η φυγή του Ολλανδού. Από εκεί και πέρα, σήμερα εάν ο Τεν Κατε κατεβάσει μία λογική 11άδα ο παναθηναϊκός έχει τύχη. Και το λέω αυτό για τον πολύ απλό λόγο ότι οι Τσέχοι ,το είδαμε και στο πρώτο παιχνίδι, όταν πιέστηκαν λίγο έχαναν τα αυγά και τα πασχάλια. Πόσο μάλλον τώρα που θα είναι εκτός έδρας και θα έχουν να αντιμετωπίσουν και τη πίεση 50,000+ οπαδών. Με αλλαγές αναμένεται να παρατάξει σήμερα την ομάδα ο Ολλανδός, πιο συγκεκριμένα ο Σαριέγκι θα πάρει θέση βασικού δίπλα στο Βύντρα στη θέση του Καντέ (γέλαγε ο κόσμος με αυτό το παίχτη) ενώ και ο Μουν θα πάρει τη θέση του Μπέρμπισιρ στο δεξί άκρο της άμυνας. Επίσης και ο Κατσουράνης θα πάρει φανέλα βασικού. Το σύστημα που αναμένεται να παρατάξει ο Τεν Κάτε θα είναι το 4-1-2-3. Γκαλίνοβιτς – Σπυρόπουλος, Βύντρα, Σαριέγκι, Μουν – Ζιλμπέρτο Σίλβα –Κατσουράνης, Καραγκούνης – Λέτο, Σισσέ, Σαλπιγγίδης. Στο δια ταύτα πιστεύω ότι ο παναθηναϊκός θα πιέσει από την αρχή του αγώνα για το γρήγορο γκολ, πιστεύω ότι θα το πετύχει άρα πάμε για άσσο στο ημίχρονο, οι Τσέχοι θα ανοιχτούν και μετά η επιθετική τριολέτα των πρασίνων θα κάνει πλάκα μπροστά. Κατά συνέπεια πάμε στο 1/1 ημίχρονο τελικό στο 1,70 αλλά και στο όβερ του 1,60.

100 1 1,75
Άλλη μία ομάδα που καλείται να ανατρέψει σκορ για να προκριθεί στην επόμενη φάση είναι η Ομόνοια όπου έχασε με 2-0 από τη ρουμανική Βασλούι. Έπεσε αρκετό χρήμα στην ομάδα φέτος και πέρσι και ο πήχης έχει ανέβει και θέλει τη νίκη/πρόκριση στην επόμενη φάση . Στο συγκριμένο παιχνίδι ο Λεμονής έχει επιστροφές αφού επανέρχονται οι Γραμμόζης και Κασέρες ενώ συνεχίζει να απουσιάζει ο Καρυπίδης. Επίσης εκτός θα μείνει και ο Πάντιτς. Ένας άλλος παράγοντας που ευνοεί τον άσσο είναι ότι η Βασλούι δίνει το τρίτο της παιχνίδι μέσα σε έξι μέρες. Η απόδοση του άσσου πέφτει σε πολλές εταιρίες ενώ και ο άσσος έχει τραβήξει αρκετό τζίρο.

Καλή τύχη και καλά κέρδη !!!