Σάββατο 15 Αυγούστου 2009

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ BY BETSECRET (ΜΕΡΟΣ 3)

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ:
Ενισχυμένη επί της ουσίας βγαίνει η Σάντερλάντ αφού η απώλεια του Σισέ καλύβεται από ο Μπέντ που ήρθε από τη Τότεναμ ενώ πολυ καλές μεταγραφές είναι και του Κάτερμολ από τη Γουίγκαν, του Τσανά από τη Μαρσείγ αλλά και του Κάμπελ από τη Μάντσεστερ. Λογικά και με το Μπρους στο πάγκο θα πάει καλά γύρω στη 10η θέση την υπολογίζω.

ΧΑΛ:
Σκούρα τα πράγματα φέτος. Πέρσι σώθηκε από το πολύ καλό πρώτο γύρο που έκανε. Γιατί στο δεύτερο γύρο ήταν από τις χειρότερες ομάδες. Δεν υπήρξε καμία ουσιαστική ενίσχυση αν και ήρθαν 5 παίχτες, στο ήδη μέτριο και αδύναμο ρόστερ της ούτε βέβαια και καμία δυσαναπλήρωτη απώλεια. Εκτιμώ ότι θα είναι από τις ομάδες που θα παλέψουν για να κρατηθούν στη κατηγορία.

ΓΟΥΛΒΣ:
Αναμφισβήτητα από τις τρεις νεοφώτιστες είναι η καλύτερη ομάδα. Κράτησε σχεδόν όλους τους παίχτες που την ξαναέφεραν στα σαλονία της Πρέμιερ Λίγκ, ελπίζοντας ότι ήρθε για να μείνει. Έγιναν μεταγραφές προς αυτή τη κατεύθυνση, ήρθαν αξιόλογοι παίχτες όπως ο Ντόιλ από τη Ρέντινγκ .Στόχος η αποφυγή του υποβιβασμού, υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα και όλα δείχνουν ότι δεν θα αποτελέσει σάκο του μποξ.

ΜΠΕΡΜΠΙΓΧΑΜ:
Επέστρεψε στα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ, όντας δεύτερη πέρσι στη Τσάμπιονσιπ. Κράτησε το κορμό της και πρόσθεσε στο ρόστερ της άλλους 7 παίχτες από τους οποίους ξεχωρίζουν οι Φέργκιουσον και Τζόνσον. Δύσκολη σεζόν προμηνύεται φέτος για την ομάδα της Μπέρμπιγχαμ και δεν τη βλέπω να τη βγάζει καθαρή.

ΜΠΕΡΝΛΙ:
Αν και τερμάτισε πέμπτη πέρσι στο πρωτάθλημα ανέβηκε κατόρθωσε και ανέβηκε μέσω των πλει οφ. Επέστρεψε έτσι μετά από 30+ χρόνια στη μεγάλη κατηγορία. Στην ομάδα ήρθαν συνολικά 6 νέοι παίχτες ενώ υπήρξαν και τρείς αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστων. Θα παλέψει για την παραμονή δεν ξέρω όμως αν θα τα καταφέρει. Αυτό μένει να το δούμε.

Με τη σφραγίδα του
www.betsecret.net