Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ update

Αν και μικρό το σημερινό πρόγραμμα εν τούτοις έχω ξεχωρίσει μία δυάδα,

201 2 1.45
Καταρχήν το πρωτάθλημα της Ιρλανδίας επανέρχεται μετά από διακοπή δύο εβδομάδων, και αυτό από μόνο του ίσως να ελλοχεύει κάποιο κίνδυνο.
Μεγάλη ωστόσο είναι η διαφορά δυναμικότητας των Μπρέι και Μποέμιαν κάτι το οποίο και αντικατοπτρίζεται και στη βαθμολογία όπου παίζει ο πρώτος με το τελευταίο. Όπως είχαμε τονίσει και στην αρχή του πρωταθλήματος στο σχετικό αφιέρωμα για το πρωτάθλημα της Ιρλανδίας η Μποέμιαν είναι το απόλυτο φαβορί για το τίτλο ενώ η Μπρέι είναι το Νο1 φαβορί για τον υποβιβασμό. Δικαιωνόμαστε πλήρως μέχρι στιγμής. Πέρα λοιπόν από τη δεδομένη διαφορά στη δυναμικότητα των ομάδων και η αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων μας οδηγεί στο διπλό. Αφού οι γηπεδούχοι μετρούν 6 ήττες στα τελευταία 10 παιχνίδια ενώ οι γηπεδούχοι προέρχονται από 7 νίκες στα τελευταία 10 παιχνίδια. Το κερασάκι στη τούρτα για το σημερινό παιχνίδι είναι οι πολλές απουσίες των γηπεδούχων σε αντίθεση με τους φιλοξενουμένους όπου κατεβαίνουν με βασικούς. Η απόδοση του διπλού πέφτει σχεδόν σε όλες τις εταιρίες και το 1,45 του οπαπ είναι από τις μεγαλύτερες αποδόσεις που κυκλοφορούν.

206 1 1,45
Η Κόστα Ρίκα μετέχει για ένατη φορά στοπ συγκεκριμένο θεσμό αλλά ποτέ δεν τον έχει κατακτήσει κάτι που σκοπεύει να κάνει φέτος. Δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι μπορεί να κάνει κάτι καλό. Η Κόστα Ρίκα παρέρχεται από καλές εμφανίσεις στο CONCACAF και σχεδόν η ίδια αποστολή έρχεται να λάβει μέρος και στο GOLD CUP. Απουσιάζουν 3 παίχτες, ο ένας εξτρεμ, ο άλλος επιθετικό χαφ και ο τρίτος επιθετικός. Αυτό δημιουργεί και ένα πρόβλημα από τη μέση και μπροστά. Από την άλλη το Ελ Σαλβαδόρ όπου και αυτό παλεύει μήπως και προκριθεί στο Μουντιάλ, το GOLD CUP δεν το βρίσκει στη καλύτερη δυνατή κατάσταση και το λέω αυτό διότι το κλίμα στην ομάδα δεν είναι καθόλου καλό. Υπάρχει ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο προπονητής που έχει προβλήματα με την ομοσπονδία. Από εκεί και πέρα το Ελ Σαλβαδόρ μετρά 6 παρουσίες στο θεσμό, με το ρόστερ να στελεχώνεται από παίχτες που αγωνίζονται στο Ελ Σαλβαδόρ, με εξαίρεση 5 παίχτες. Και εδώ η απόδοση του άσσου εμφανίζει μία πτώση με το 1,45 του οπαπ να είναι άκρως ανταγωνιστικό προς τις ξένες εταιρίες στοιχημάτων. (1,48 στο ανταλλακτήριο της betfair)

Για όσους θέλουν μία τριάδα, αρκετά δυνατό σημείο είναι και το διπλό της Κορκ με απόδοση 1,90 στο κωδικό 200.

Καλή τύχη σε ότι επιλέξετε και τα λέμε πάλι αύριο με την ανάλυση των παιχνιδιών του Σαββάτου.