Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΕΩΣ ΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ)

Για ακόμη μία φορά τα σημεία από την Ιρλανδία (Κορκ, Μποέμιαν) πέρασαν και άνετα μάλιστα αλλά μας την έκανε η Κόστα Ρίκα τα ξημερώματα όπου έχασα 1-2 από το Ελ Σαλβαδόρ. Μάλιστα ο οπαπ έριξε και την απόδοση του άσσου στο 1,35 τη στιγμη που κατά μ.ο ο άσσος στο εξωτερικό προσφερόταν στο 1,40. Όσον αφορά τα σημερινά, το πρόγραμμα δεν είναι ελκυστικό αφού υπάρχουν λίγες επιλογές σε αντίθεση με τη Κυριακή όπου υπάρχουν σημεία κυρίως από Νορβηγία και σε καλές αποδόσεις, αυτά βέβαια θα τα δούμε αύριο. Για σήμερα έχω επιλέξει την ακόλουθη τριάδα.

210 2 1,55
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από την Ιαπωνία και από το παιχνίδι Γιαμαγάτα Ουράβα. Οι γηπεδούχοι έχουν πάρει τη κάτω βόλτα με 4 ήττες στα τελευταία 6 παιχνίδια και πλέον βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος με στόχο τη κατάκτηση όσο δύσκολο και αν φαντάζει κάτι τέτοιο μιας και απέχουν από τη πρώτη Κασίμα 10 βαθμούς αλλά ακόμα δεν έχουμε φτάσει ούτε στα μισά του πρωταθλήματος. Η Ουράβα βασίζεται στον βραζιλιάνο επιθετικό Εντμίλσον αλλά και στον Τακαχάρα. Η Γιαμαγιάτα εντός έδρας έχει ρεκόρ 1-4-2 ενώ οι φιλοξενούμενοι εκτός έδρας μετρούν 3-3-2. Αν και η Ουράβα δεν με πείθει τελευταία ωστόσο θα πάω στο διπλό, περιμένοντας ένα σφιχτό παιχνίδι. Η απόδοση πάντως διπλού σε αρκετές εταιρίες του εξωτερικού είναι σε πτώση, θεωρώ πάντως απαράδεκτη την απόδοση του οπαπ στο 1,55 τη στιγμή που η πλειονότητα των εταιριών άνοιξε το παιχνίδι πάνω από 1,65.

208 over 1.72
Αμφότερες οι ομάδες φέρνουν πολλά όβερ, ενδεικτικό είναι ότι οι γηπεδούχοι τα 6 από τα 7 παιχνίδια που έχουν δώσει εντός έδρας έχουν καταλήξει στο οβερ. Και οι φιλοξενούμενοι εκτός έδρας μετρούν 4 όβερ σε 7 παιχνίδια. Σκοράρουν και δέχονται πολλά γκολ και οι δύο ομάδες οπότε κλίνω προς το όβερ σε μία αρκετά καλή απόδοση.

224 over 1.55
Η Μπαγουερί είναι η βασίλισσα των όβερ, με 6 όβερ στα τελευταία 6 παιχνίδια. Η Σάντο Άντρε από την άλλη μετρά 3 όβερ στα τελευταία 6 παιχνίδια. Οι γηπεδούχοι έχουν και 2 επιστροφές ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν αμφίβολο τον Πεντράο(8/6).Νομίζω ότι και εδώ τα πολλά γκολ είναι μία καλή επιλογή.

Καλή τύχη !!!