Κυριακή 28 Ιουνίου 2009

EKTIMHΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Ταμείο η χθεσινή μας δυάδα με Σάο Πάολο άσσο και οβερ την Ατλέτικο Μινέιρο. Όσον άφορα τα σημερινά θα ασχοληθούμε τόσο με το confederations όσο και με τη Σκανδιναβία.

123 1 1,45
Το παιχνίδι των δύο αποκλεισμένων από το τελικό, ένα παιχνίδι που μπορεί να χαρακτηριστεί και ως παρηγοριά στον άρρωστο. Και το λέω αυτό διότι η Ισπανία θα θελήσει να ξεπλύνει τη ντροπή του αποκλεισμού από τις ΗΠΑ, όπου τις έσπασε και το σερί των συνεχομένων νικών αλλά και το σερί 35 αγώνων δίχως ήττα. Από την άλλη η Ν. Αφρική ως διοργανώτρια χώρα θα θελήσει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί και να δείξει ότι δεν είναι αμελητέα δύναμη. Εγώ θα στηρίξω τους Ισπανούς και δεν θεωρώ ότι μία ήττα από τις ΗΠΑ θα τους κάνει αν ξεχάσουν τη μπάλα που ξέρουν. Δύσκολα θα κάνουν δεύτερη σερί ήττα έστω και κόντρα στους διοργανωτές. Από εκεί και πέρα το 1,45 του οπαπ θα μπορούσε να ήταν λίγο παραπάνω, αντικατοπτρίζει πάντως τη δυσκολία του αγώνα. Θεωρώ ότι αν το παιχνίδι γινόταν πιο νωρίς π.χ στους ομίλους τότε η απόδοση του άσσου θα ήταν πιο χαμηλή. (1,50 - 1,55) ο μέσος όρος του άσσου στις εταιρίες του εξωτερικού.

128 1 1,45
Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες. Από τη μία η Μόλντε είναι σε φόρμα με μόλις μία ήττα στα τελευταία 8 παιχνίδια ενώ από την άλλη η Λίν μετρά μόλις μία νίκη στα 15 παιχνίδια.
Και δεν είναι μόνο ότι η Λιν δεν κερδίζει αλλά κάνει παράλληλα και κακές εμφανίσεις. Και όπως έχω ξανα τονίσει για αυτή την ομάδα αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα γι αυτό και αποδυναμώθηκε το καλοκαίρι Στα καθαρά αγωνιστικά , αμφότερες οι ομάδες μετρούν από μία απουσία. Λογικά η Μόλντε θα διευρύνει το νικηφόρο σερί της. Η απόδοση του άσσου στις εταιρίες του εξωτερικού είναι σε πτώση από τη παρασκευή κιόλας που κοίταζα.

132 1 1,70
Αμφότερες οι ομάδες παλεύουν για την παραμονή. Η φρέντριγκσταντ προέρχεται από τη νίκη με 2-1 κόντρα στη Λίν που την αδικεί κατάφορα αφού έχασε ένα κάρο ευκαιρίες. Από την άλλη η Μπόντο Γκλιμτ έχασε αυτή τη φορά από τη Βαλερέγκα με 1-2. Η Μπόντο Γκλιμτ εκτός έδρας παραδοσιακά δεν τα πάει καθόλου καλά (0-2-5) ενώ από την άλλη Φρέντριγκσταντ έχει μία δυνατή έδρα με πλαστικό χλοοτάπητα και μετρά (4-0-3). Οι γηπεδούχοι μετρούν 3 απουσίες (με τους δύο μακροχρόνια τραυματίες) και οι φιλοξενούμενοι 2 απουσίες. Σε αυτά προσθέστε ότι το 1,70 του άσσου που δίνει ο οπαπ είναι η μεγαλύτερη απόδοση που κυκλοφορεί, υπάρχουν εταιρίες που το έχουν ρίξει μέχρι και στο 1,55. Δεν αποκλείω καθόλου κατά τη διάρκεια της ημέρα να ρίξει την απόδοση και ο οπαπ.

Κλείνοντας, να πω ότι δεν ασχολήθηκα με το τελικό του confederations, το θεώρησα περιττό μιας και το παιχνίδι είναι πολλά με λίγα. Προσθέστε και την απουσία του Μπράντλει. Η Βραζιλία λογικά θα τη σηκώσει τη κούπα για δεύτερη συνεχόμενη φορά…

Καλή τύχη και καλά κέρδη !!!