Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

EKTIMHΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ


Δεν επιβεβαιώθηκε η χθεσινή τριάδα που δώσαμε αφού ναι μεν πέρασαν Καβασάκι και Μποέμιαν αλλά η Σερβία κόλλησε στο 0-0. Ένα παιχνίδι το όποιο το παρακολούθησα στο DSF και η αλήθεια είναι ότι οι Σέρβοι δεν έδειξαν κάτι το ιδιαίτερο υπό την έννοια ότι δεν έκαναν πολλές κλασσικές ευκαιρίες για γκολ. Ήταν βέβαια ανώτερη από την αντίπαλο της, η Λευκωρωσία είχε καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς και το μόνο που την ενδιέφερε ήταν να μη δεχτεί κάποιο γκολ. Απειλούσε μόνο με αντεπιθέσεις. Παράλληλα με το αποτέλεσμα του άλλου παιχνιδιού όλα είναι ανοιχτά αλλά πάλι Σουηδία και Ιταλία παραμένουν τα καυτά φαβορί για τη πρόκριση. Ας περάσουμε όμως στα σημερινά παιχνίδια όπου έχω επιλέξει την ακόλουθη τριάδα.

133 1 1,45
Τελευταία αγωνιστική σε αυτή τη πρώτη φάση των ομίλων και η μόνη που έχει εξασφαλίσει τη πρόκριση για την επόμενη φάση είναι η Ισπανία. Είναι η ομάδα όπου θα καθορίσει και ποια θα πάρει μαζί της στην επόμενη φάση. Τα πράγματα είναι απλά. Το Ιρακ για να προκριθεί θέλει νίκη απέναντι στη Ν. Ζηλανδία και ταυτόχρονα ήττα της Ν. Αφρικής από την Ισπανία. Το Ιρακ το πάλεψε κόντρα στους Ισπανούς όσο περισσότερο μπορούσε και έχασε με 0-1 αντίθετα η Νέα Ζηλανδία έφαγε 5 τεμάχια από τους Ισπανούς και 2 από τη Ν Αφρική, μάλιστα δεν έχει πετύχει και γκολ ακόμα στο θεσμό. Το παιχνίδι πάντως δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται αφού οι Ιρακινοί πρέπει να κάνουν παιχνίδι τώρα σε αντίθεση με το ότι έκαναν στα προηγούμενα παιχνίδια. Παρ όλα αυτά οι αδυναμίες της αδιάφορης Νέας Ζηλανδίας είναι χτυπητές και το Ιράκ μπορεί να της εκμεταλλευτεί. Ο άσσος είναι το popular bet της ημέρας, παίζεται πάρα πολύ και το 1,45 του οπαπ για μένα αποτελεί ένα είδος ευκαιρίας καθώς είναι η μεγαλύτερη απόδοση που κυκλοφορεί.

700 2 1,75 (+4,5)
Το παιχνίδι είναι μονό, σε ουδέτερο γήπεδο και ο νικητής ανακηρύσσεται πρωταθλητής. Από τη μία έχουμε τη Βιλερμπάν που είναι συνηθισμένη σε τελικούς και θέλει φέτος να επιστρέψει στο ψηλότερο βάθρο. Από την άλλη έχουμε τη πρωτάρα και φιλόδοξη Ορλεάν. Σίγουρα αμφίρροπο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες με την Ορλεάν να βρίσκεται στο τελικό αποκλείοντας τη Λε Μαν και η Βιλερμπάν αποκλείοντας τη Νανσί. Θα στηρίξω τη πρωτάρα τουλάχιστον και αν χάσει να χάσει με λιγότερο από τέσσερις βαθμούς. Παίζει άμυνα που τσακίζει κόκκαλα και η Βιλερμπάν λογικά θα τα βρει σκούρα.

136 X 3.25 2 2.70
Παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον καθώς με τα αποτελέσματα που έχει φέρει το τελευταίο διάστημα η Σαν Λορέντζο έχει φτάσει να κινδυνεύει για το αν θα βγει Σουταμερικάνα. Η Ιντεπεντιέτε από την άλλη είναι αδιάφορη και δεν χάνει να το αποδεικνύει συνεχώς το τελευταίο διάστημα. Προέρχεται από την ήττα με 5-0 από τη Μπάνφιλντ μία από τα ίδια και για τη Σαν Λορέντζο αφού έχασαν με 0-1 στο ντέρμπι με την Ουρακάν. Ο προπονητής της Ιντεπεντιέτε θα κάνει κάποιες αλλαγές σήμερα στη βασική 11άδα, θα έχει και 5 απουσίες, οι δύο βασικοί. Και η Σαν Λορέντζο θα έχει αρκετές απουσίες σήμερα συγκεκριμένα αναμένεται να λείψουν τέσσερις βασικοί. Η απόδοση του διπλού πέφτει σχεδόν σε όλες τις εταιρίες στοιχημάτων, και ελπίζω να μην μας την ξανά κάνει η Ιντεπεντίετε όπως την έκανε με τη Ροζάριο όταν σε ένα παιχνίδι κυριολεκτικά μαγική εικόνα κέρδισε με 3-1.

Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε !!!