Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Καλημέρα σε όλους, σήμερα το κουπόνι περιλαμβάνει αγώνες των ΠΠΚ και όπως πάντα οι αποδόσεις σε πολλά παιχνίδια είναι απαγορευτικές . Εμείς θα σταθούμε σε δύο παιχνίδια

307 2 1,65
Η Ρώσικη Αρκούδα θέλει σήμερα τη νίκη προκειμένου όπως τόνισε και ο Χίτινγκ αφενός να γίνει το απόλυτο φαβορί για τη δεύτερη θέση και αφετέρου να διεκδικίσει και το κάτι παραπάνω. Από την άλλη η Φιλανδία θέλει και αυτή νίκη ώστε να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση από τη Ρωσία. Για τους φιλοξενούμενους επιστρέφει ο Κερζάκοφ μετά από ένα χρόνο απουσίας και θα πάρει και φανέλα βασικού πλάι στον Αρσάβιν. Στο πάγκο θα μείνουν οι Παβλουιτσενκο και Πογκρέμπνιακ. Για τους Φιλανδούς επιστρέφει ο Κόλκα που δεν έπαιξε στο παιχνίδι με το Λιχτενστάιν ενώ υπολογίζεται κανονικά και ο Πάσανεν όπου είχε ένα μικροτραυματισμό. Σε πολλές εταιρίες του εξωτερικού υπάρχει πτώση της απόδοσης του διπλού. Προσωπικά θα το ήθελα παρπάνω από το 1,65 του οπαπ.

319 1 1,40
Κλείνω με τον άσσο της Ονδούρας κόντρα στο Ελ Σαλβαδόρ, πρόκειται για παιχνίδι της ζώνης των προκριματικών της Β.Κ Αμερικής. Το Ελ Σαλβαδόρ είναι μακράν η πιο αδύναμη ομάδα, η Ονδούρα θέλει τη νίκη προκειμένου να μείνει στη πρώτη προνομιούχα τριάδα και πιστεύω ότι εύκολα δύσκολα και μάλλον εύκολα η Ονδούρα του Παλάσιος θα πάρει τους τρεις βαθμούς. Δίκαιη και η απόδοση του άσσου στο 1,40.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ !!!