Κυριακή 14 Ιουνίου 2009

Ο ''νόμος των όπλων'' θα μιλήσει στη Σαν Μαρτίν ...

Καλημέρα σε όλους, τελικά δεν μας πέρασε χτες η Λανούς αφού έχασε από την Άρσεναλ Σαραντί με 4-1. Προσωπικά το αποτέλεσμα και ειδικά το σκορ δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση αφού όλα τα δεδομένα συμφωνούσαν στο διπλό. Έτσι η Άρσεναλ Σαραντί έκανε νίκη μετά από 3 μήνες και το πρωτάθλημα πήρε φωτιά μετά τη νίκη της Βελέζ με 2-0 κόντρα στη Νιουελς. Ουσιαστικά και με Χ η Βελέζ την επόμενη βδομάδα στο ντέρμπι με τη Λανούς παίρνει ‘’μισό πρωτάθλημα’’. Η Λανούς ήταν ένα σημείο όπου όπως γράφαμε χτες παίχτηκε από όλο το πλανήτη, ως εκ δια μαγείας δεν πέρασε. Ο οπαπ έριξε όπως περιμέναμε την απόδοση του διπλού στο 1,70. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να δω το παιχνίδι για να δω πως ήρθε αυτό το αποτέλεσμα οπότε μην περιμένετε να πω το οτιδήποτε. Ας περάσουμε στα σημερινά όπου έχουμε και πρεμιέρα για το Κονφεντερέισονς Καπ.

167 1 1,50
Παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον αφού η Χουχούι υποβιβάστηκε ενώ η Σαν Μαρτίν το παλεύει να σωθεί ή τουλάχιστον να μπει στα πλει άουτ. Θα έλεγα ότι παίζει οτ τυφλός με το μονόφθαλμο. Και οι δύο ομάδες είναι σε τραγική αγωνιστική κατάσταση. Πολύ ενδιαφέρον το ρεπορτάζ από την Σαν Μάρτιν, της οποίας οι οπαδοί έκαναν ντου στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και απείλησαν με όπλα τους παίχτες και τους ζήτησαν νίκες στα επόμενα παιχνίδια. Συμβαίνουν και αυτά στην Αργεντινή. Καθ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας προσπάθησαν οι ιθύνοντες της ομάδας να ρίξουν τους τόνους ενώ και η ήττα της Χιμνάσια Λα Πλάτα τη παρασκευή έδωσε πολλές ελπίδες παραμονής στη Σαν Μαρτίν. Ένα ακόμα στοιχείο που έχει ένα ενδιαφέρον είναι οι πολύ καλές φιλικές σχέσεις των δύο ομάδων. Η απόδοση του άσσου πέφτει σε πολλές εταιρίες. Η αδιαφορία των φιλοξενούμενων αλλά και τα … όπλα μας οδηγούν στον άσσο.

156 1 1,70
Η νεοφώτιστη Οντ Γκρέλαντ τα πάει περίφημα μέχρι στιγμής και βρίσκεται δίκαια στη πέμπτη θέση. Μεγάλο της όπλο είναι η έδρα της (πλαστικός χλοοτάπητας) όπου παραμένει και αήττητη (3-1-0). Από την άλλη η Μπόντο Γκλιμτ δεν τα πάει καθόλου καλά βρίσκεται στη 14 θέση και προέρχεται από 2 συνεχόμενες ήττες και συνολικά να τρώει 8 τεμάχια. Εκτός έδρας έχει 0-2-3 και μάλλον θα τα βρει πολύ δύσκολα μέσα στο Σκαγκερακ Αρίνα. Στα καθαρά αγωνιστικά οι γηπεδούχοι μετρούν 3 απουσίες και οι φιλοξενούμενοι μόλις μία. Η απόδοση του άσσου πέφτει σε πολλές εταιρίες και το 1,70 του οπαπ δεν είναι καθόλου κακό.

Καλή τύχη και καλά κέρδη !!!