Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Μετά από σχεδόν μία εβδομάδα ξεκούρασης από το στοίχημα όπου επέλεξα συνειδητά να μην ασχοληθούμε επανερχόμαστε σήμερα με ένα κουπόνι όπου προσφέρεται για όσους παίζουνε μικρά σημεία. Όπως θα είδατε το σημερινό menu περιλαμβάνει παιχνίδια για το under 21, Αργεντινή, Ιρλανδία αλλά και Ιαπωνία αφού τα παιχνίδια διεξάγονται νωρίς το πρωί. Σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί γι αυτό και οι αποδόσεις είναι πολύ χαμηλές.

101 2 1,40
Ας ξεκινήσουμε με τους πιτσιρικάδες και τα παιχνίδια για την τελική φάση του under 21. Σήμερα γίνεται η δεύτερη αγωνιστική στο πρώτο όμιλο όπου συμμετέχουν οι Σουηδία η Ιταλία και φυσικά η Σερβία με τη Λευκορωσία. Η Λευκορωσία προέρχεται από τη συντριβή με 1-5 από τη Σουηδία σε ένα παιχνίδι όπου έκανε το λάθος και προηγήθηκε στο σκορ στο 33. Από την άλλη οι Σέρβοι αμύνθηκαν καλά απέναντι στους Ιταλούς και το 0-0 τους άφησε ικανοποιημένους. Και οι δύο ομάδες έχουν ελπίδες πρόκρισης. Οι Σέρβοι ωστόσο σαν ομάδα είναι ένα κλικ παραπάνω από την Λευκορωσία. Είναι πιο πειθαρχημένη ομάδα ενώ από την άλλη οι τυπικά γηπεδούχοι παίζουν ένα άναρχο ποδόσφαιρο. Η ψυχολογία στο στρατόπεδο των Λευκορώσων μετά την πεντάρα από τη Σουηδία δεν είναι και η καλύτερη δυνατή όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό. Μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι ή που θα μπεις μέσα πεισμωμένα να κερδίσεις ή θα σε πάρει από κάτω και θα παίξεις ρόλο κομπάρσου για τη συνέχεια. Όπως δήλωσε ο προπονητής της Κούρνενιν δεν έχει χαθεί τίποτα και έχει δίκιο μία ήττα ήταν και ίσως να ήταν μέσα στο πρόγραμμα, παρ όλα αυτά όμως η πεντάρα δεν ξεπλένεται εύκολα. Το διπλό των Σέρβων παίζεται πολύ στο εξωτερικό, η απόδοση του διπλού κατρακύλα και το 1,40 του οπαπ είναι από τις μεγαλύτερες αποδόσεις που κυκλοφορούν για το διπλό. Οι σέρβοι ξέρουν καλά ότι αν θέλουν να έχουν σοβαρές ελπίδες πρόκρισης πρέπει το σημερινό παιχνίδι να το πάρουν.

108 1 1,50
Πάμε και στο πρωτάθλημα της Ιαπωνίας εκεί όπου οι ομάδες μετά το Λινγκ Καπ μπαίνουν ξανά στο στίβο του πρωταθλήματος. Η Καβασάκι βρίσκεται στη τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα με 21 βαθμούς και εντός έδρας μετρά 4 νίκες και μόλις μία ισοπαλία σε 5 παιχνίδια. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι κοσμούν το πάτο της βαθμολογίας με μόλις 4 βαθμούς σε 13 αγωνιστικές. Εκτός έδρας δε χάνεται με 6 στις 6 ήττες. Προέρχεται από 10 συνεχόμενες ήττες και μόλις το περασμένο Σάββατο έκανε τη πρώτη της νίκη μετά από 3 μήνες. Η αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων μας οδηγεί προς τον άσσο με το 1,50 του οπαπ να κρίνεται ως αρκετά καλό τη στιγμή που στις εταιρίες του εξωτερικού παίζεται και πιο χαμηλά.

Από εκεί πέρα όσοι θέλουν να κλείσουν τριάδα ας προσθέσουν το μικρό άσσο της Μποέμιαν όπου θα επιστρέψει τις νίκες. Και εδώ η απόδοση του άσσου πέφτει σε πολλές εταιρίες στο εξωτερικό.

Προσοχή στον άσσο της Γκάμπα Οσάκα αλλά και της Σιμίζου δεν θα μου προκαλέσει καμία έκπληξη αν σπάσουν . Ειδικά στον άσσο της Γκαμπα Οσάκα που φαίνεται αυτό το 1,35 που έχει δώσει ο οπαπ εκτός τόπου και χρόνου.

Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε και τα λέμε πάλι κανονικά αύριο …