Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

Δυάδα με Χέρκουλες και Μεξικό

Καλημέρα σε όλους,δεν μας επαληθεύτηκε χτες το διπλό της Μποέμιαν καθώς έχασε με 3-1 απο τη Σεντ Πάτρικς. Ειλικρινά είναι ένα αποτέλεσμα που μου έκανε μεγάλη εντύπωση ενώ και τα τέσσερα γκολ σημειώθηκαν στο β ημίχρονο. Ας περάσουμε στα σημερινά όπου έχω επιλέξει την ακόλουθη δυάδα.

222 2 1.60
Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος και πλέον ξέρουμε τις τρεις από τέσσερις ομάδες που έπεσαν. Μέσα σε αυτές από τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής συγκαταλέγεται και η Αλικάντε. Από την άλλη η Χέρκουλες παλεύει για την άνοδο, βρίσκεται στη τέταρτη θέση απέχοντας 5 βαθμούς από τη τρίτη Σαραγόσα . Στην Primiera Division, ανεβαίνουν οι τρεις πρώτοι, η Χέρακλες για μένα αγωνιστικά έχει ελπίδες και λέω αγωνιστικά διότι δεν μπορώ να ξέρω τι γίνεται παρασκηνιακά με τις πριμοδοτήσεις. Και όσοι σας λένε ότι ξέρουν κρατάτε μικρό καλάθι. Προσωπική μου άποψη είναι ότι η Σαραγόσα θα ανέβει γιατί έχει βαριά φανέλα και δεν μπορεί να μείνει άλλο στη δεύτερη κατηγορία. Παρ όλα αυτά η Χέρκουλες θα το παλέψει μέχρι τη τελευταία αγωνιστική. Σήμερα θέλει νίκη και μόνο νίκη για να ελπίζει, κόντρα στην αδιάφορη Αλικάντε. Πρόκειται για ένα τοπικό ντέρμπι με τις δύο ομάδες να έχουν κοινή έδρα. Άρα ο παράγοντας έδρας χάνεται από του γηπεδούχους. Εν συνεχεία όπως προείπαμε είναι αδιάφοροι αφού υποβιβάστηκαν και μαθηματικά, το κλίμα στην ομάδα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό. Έπειτα ο Γκρανέρο ο κόουτς της Αλικάντε θα δει το παιχνίδι από την εξέδρα ενώ θα έχει και 5 βασικές απουσίες. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι θα έχουν μόλις μία απουσία αλλά σημαντική του Τότε(36/8). Η απόδοση του διπλού πέφτει σε πολλές εταιρίες, καλό το 1,60 του οπαπ. Η πλειοψηφία των ξένων εταιριών εκεί το έχουνε. Βάζοντας κάτω όλα τα δεδομένα αν δεν υπάρξουν τίποτα μαϊμουδιές προς την ομάδα της Αλικάντε (καταλαβαίνετε τι εννοώ) το παιχνίδι πάει στο διπλό.

248 2 1,50
Ας περάσουμε και στα προκριματικά της Β-Κ Αμερικής, και στον αγώνα του Ελ Σαλβαδόρ με το Μεξικό. Ένα Μεξικό που δεν ξεκίνησε καθόλου καλά με δύο ήττες σε τρία παιχνίδια και ιθύνοντες της ομοσπονδίας του Μεξικού έδιωξαν τον Σουηδό Σβεν Γκόραν Έρισκον και έφεραν τον παλιό γνώριμο Χάβι Αγκίρε. Έναν άνθρωπο ο οποίος είναι αγαπητός τόσο στου οπαδούς όσο και στους παίχτες. Δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες βαθμών γιατί κάθε απώλεια βαθμών θα οριστικοποιήσει ουσιαστικά τον αποκλεισμό για την ομάδα του Μεξικού. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, επανήλθαν και δύο βετεράνοι παίχτες που είχαν πει ότι αποχωρούν και κόντρα στην αδύναμη ομάδα του Ελ Σαλβαδόρ έχει την ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα. Κατά συνέπεια πάμε στο διπλό σε μία πετσοκομμένη απόδοση καθώς στο εξωτερικό το διπλό παίζεται πάνω από 1,65.

Κλείνοντας μιας και διάβασα αρκετά για το τι κάνουν οι book σχετικά με τις ευρωεκλογές, πριν 15 μέρες είχα ετοιμάσει μία "στοιχηματική" ανάλυση για τις ευρωεκλογές και νομίζω οτι υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον.(μπορείτε να τη διβάσετε εδώ http://betwithstelios.blogspot.com/2009/05/book.html)