Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Τελειωμένη η μεταγραφή του Κακα στη Ρεαλ ... (σύμφωνα τουλάχιστον με τα δημοσιεύματα)

Τα ισπανικά δημοσιεύματα η μεταγραφή του Κακά στη Ρεάλ είναι δεδομένη. Μάλιστα η εφημερίδα AS δημοσιεύει δηλώσεις του παιχτεί που φέρεται να είπε ότι είναι χαρούμενος που πάει στη βασίλισσα της Ευρώπης. Από την άλλη οι οπαδοί της Μίλαν δεν μπορούν να το πιστέψουν έχουν βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν. Μάλιστα φώναζαν στο Γκαλιάνι να πουλήσει μέχρι και … το γιο του και άλλα τέτοια.
Ο Γκαλιάνι φέρεται να δήλωσε ότι η μεταγραφή έγινε για τα λεφτά (65 εκατ. Ευρώ) και δήλωσε ότι θα βρει άξιο αντικαταστάτη. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε λέω εγώ. Η Μίλαν ήταν ο Κακά. Από τι στιγμη που έφυγε και από τη στιγμή που δεν πήρε πίσω η Μίλαν τον Γκουργκουφ που ήταν και ο μόνος που ίσως να μπορούσε να αντικαταστήσει το Κακά, όχι επάξια αλλά θα κάλυπτε ένα κενό.
Μην ξεχνάμε ότι είναι και πιτσιρικάς και η Μίλαν είναι μια γερασμένη ομάδα. Ειλικρινά εγώ δεν βλέπω ποιος θα είναι ο άξιος αντικαταστάτης του Κακα, προσθέτω επίσης ότι η Μίλαν πρέπει εκ των πραγμάτων να κάνει και άλλες μεταγραφές αν θέλει να διεκδικήσει το ερχόμενο πρωτάθλημα.
Περιμένω να δω τόσο τις μεταγραφές της Μίλαν όσο και των άλλων ομάδων, να δούμε αν θα φύγει ο Ίμπρα από την Ίντερ μέχρι στιγμής η Γιουβέντους έχει κάνει τη πιο δυνατή μεταγραφή παίρνοντας τον Ντιέγκο και σίγουρα θα βοηθήσει. Είδωμεν …