Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Μετά από μία βδομάδα αποχής ουσιαστικά από το στοίχημα επανερχόμαστε σήμερα με ένα πρόγραμμα που μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως μία mini έκδοση των κουπονιών που είχαμε συνηθίσει τα σαβ/κα. Παρ όλα αυτά για σήμερα έχω επιλέξει την ακόλουθη δυάδα.

112 1 1,45
Με νέο προπονητή θα παραταχτεί σήμερα η Σάο Πάολο τον Ρικάρντο Γκόμεζ αφού έδιωξαν το Ραμάλιο. Έναν πολύ επιτυχημένο προπονητή, που είχε προσδώσει έναν ευρωπαϊκό αέρα στην ομάδα του Σάο Πάολο. Αφορμή στάθηκε ο αποκλεισμός από το Κόπα Λιμπερταδόρες. Έτσι πήγε με υπηρεσιακό στο ντέρμπι με τη Κορίνθιανς και έχασε άνετα με 1-3 και συμπλήρωσε έτσι 3 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη. Με αποτέλεσμα να έχει 10 βαθμούς απόσταση από τη κορυφή. Ωστόσο σήμερα της δίνεται μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να ανακάμψει και για το Γκόμεζ να μπει με το δεξί αφού αντιμετωπίζει την πολύ αδύναμη Ναούτικο. Η οποία στα τελευταία 3 παιχνίδια έχει δεχτεί 7 γκολ δίχως να έχει βάλει κανένα. Ο άσσος παίζεται αρκετά, είναι ένα από τα popular bet της ημέρας, και η απόδοση του άσσου είναι σε πτώση από τη Παρασκευή. Πολύ καλή και η απόδοση του άσσου στο 1,45 από τον ΟΠΑΠ καθώς πολλές εταιρίες του εξωτερικού τον έχουν πιο κάτω (στο 1,40).

111 over 1.45
Και οι δύο ομάδες φέρουν πολλά όβερ, σκοράρουν αρκετά , αμφότερες είναι και σε καλή κατάσταση οπότε νομίζω οτι τα πολλά γκολ είναι μία καλή επιλογή.

Καλή τύχη και καλά κέρδη !!!