Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

ΔΙΑΒΑΣTΕ TI ΛΕΕΙ ΓΑΛΛΙΚΟ ΔΗΜΟΣΕΙΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΙΣΣΕ (ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ)


Το δημοσίευμα προέρχεται από την έγκυρο αθλητικό site sports.fr, και μπορείτε να το διαβάσετε κάνοντας κλικ πάνς τη φωτογραφία. Επειδή είναι στα γαλλικά έκατσα χτες το βράδυ και το μετέφρασα και σας το παραθέτω παρακάτω.

Το δημοσίευμα ξεκινάει λέγοντας ότι ο Σισέ δεν θα ξανά παίξει στη Μαρσέιγ, αφότου τελείωσε ο δανεισμός του στη Σάντερλαντ. Ο παίχτης θα μεταγραφεί στην ελληνική ομάδα του παναθηναϊκού και θα ξανά συναντήσει στην Αθήνα το παλιό του γνώριμο Ζιλμπέρτο Σίλβα από τη Premier League.
Μένει να μάθουμε το ακριβές ποσό και τη διάρκεια της μεταγραφής που μπορεί να εκπλήξει τη πλευρά του Σισέ που επιθυμούσε να μείνει στην Αγγλία. Ετοιμάζεται να ανακαλύψει τη πέμπτη του ομάδα μετά από τις Οσερ, Λίβερπουλ και Σάντερλαντ και το τρίτο διαφορετικό πρωτάθλημα με το να μεταγράφει στην ελληνική ομάδα. Έπειτα το δημοσίευμα λέει ότι ο παίχτης πάντως ισχυριζόταν ότι η αγάπη του ήταν η Αγγλία και η Πρέμιερ Λιγκ και επιθυμούσε μετά το δανεισμό του στη Σάντερλαντ να συνέχιζε στο ίδιο πρωτάθλημα.

Το κόστος μεταγραφής αναμένεται να φτάσει στα 12,000,000 για να αποδεσμευτεί από την ομάδα της Μασσαλίας κάτι το οποίο ήταν αποτρεπτικό για τα οικονομικά της Σάντερλαντ. Μια επιστροφή στη Μαρσέιγ θεωρείται αποκλεισμένη αν και ο καινούργιος προπονητής Deshamps δεν του είχε κλείσει τη πόρτα.

Το δημοσίευμα κλείνει λέγοντας ότι ο Σισέ λοιπόν θα πάρει τη κατεύθυνση προς την ελληνική πρωτεύουσα και το παναθηναϊκό και θα ξανά συναντήσει το Ζιλμπέρτο Σίλβα που εξίσου έχει περάσει από τη Πρέμιερ Λιγκ. Θα συναντήσει επίσης το Χενκ Τεν Κάτε τον οποίο γνωρίζει από τη θητεία του στη Chelsea. Θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα το οποίο η αθηναϊκή ομάδα αποτυγχάνει να πάρει τα τελευταία χρόνια, έπειτα αναφέρεται στο γεγονός ότι ο παναθηναϊκός πρέπει να μπει στους ομίλους του champions league.

Ο Σισέ μπορεί να επωφεληθεί από τη υποστήριξη ενός κοινού που είναι από τα πιο θερμά της Ευρώπης και θα πρέπει να δείξει ότι άξιζε τα 10 έως 12 εκατ. Ευρώ που θα δαπανηθούν για τη μεταγραφή του.