Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

Ταμείο η χθεσινή δυάδα - Σήμερα μόνο Λανούς

Ταμείο η χθεσινή δυάδα με Ντάλντακ και Ουράβα. Αν και δεν μου αρέσει να ευλογώ τα γένια ωστόσο μέχρι στιγμής στην Ιρλανδία ότι σημεία έχουμε προτείνει έχουν περάσει εκτός από ένα διπλό της Μποέμιαν. Από εκεί και πέρα σήμερα το πρόγραμμα είναι περιορισμένο και έχω επιλέξει μόλις ένα παιχνιδι όπου θεωρώ ότι έχει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

131 2 1,90
Παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον αφού η Άρσεναλ Σαραντί είναι αδιάφορη (τυπικά γιατί καμία ομάδα στην Αργεντινή δεν είναι αδιάφορη αφού μαζεύουν βαθμούς για την εδική βαθμολογία) και η Λανούς θέλει νίκη και μόνο νίκη προκειμένου να διατηρηθεί στην πρώτη θέση. Πρόκειται για τοπικό παιχνίδι του Μπουένος Άιρες με τη Λανους να κατεβάζει πολύ κόσμο στο γήπεδο της Άρσεναλ. Κατά γενική ομολογία η ομάδα της Λανούς παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στη Κλαοζούρα και δίκαια βρίσκεται στη πρώτη θέση.
Η Άρσεναλ είναι σε τραγικη κατάσταση έχοντας συμπληρώσει 12 παιχνίδια χωρίς νίκη (0-5-7) από την άλλη η Λανούς είναι σε καλή κατάσταση 4-1-1 στα τελευταία 6 παιχνίδια ενώ προέρχεται και από τη νίκη με 2-1 στο ντέρμπι κόντρα στη Σαν Λορέντζο. Στα καθαρά αγωνιστικά οι γηπεδούχοι μετρούν 1 απουσία ενώ οι φιλοξενούμενοι αναμένεται να παραταχτούν πλήρης. Η Λανούς σήμερα θέλει τη νίκη και για έναν άλλο λόγο, την επόμενη αγωνιστική έχουμε το Λανούς Βελεζ, η οποία Βελέζ είναι η έταιρη συνδεδικήτρια του τίτλου και απέχει μόλις ένα βαθμό από τη πρώτη Λανους. Αν δηλαδή σήμερα περάσει νικηφόρα η Λανούς θα παίξει για δύο αποτελέσματα κόντρα στη Βελέζ.
Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι θα είναι και το σημείο που θα πολυπαιχτεί, θα το παίξει και η κουτσή Μαρία, η απόδοση του διπλού πέφτει σχεδόν παντού, εκτιμώ ότι θα τη ρίξει την απόδοση και ο οπαπ, το 1,90 αυτή τη στιγμή είναι από τις πιο υψηλές αποδόσεις που κυκλοφορούν. Για μένα σήμερα βάζοντας κάτω τα δεδομένα φαίνεται σαν να είναι το απόλυτο σημείο της ημέρας , αυτό βέβαια θα το δούμε το βράδυ επί το έργο ….

Καλή τύχη και καλά κέρδη !!!