Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Ιαπώνια κύριοι, τι να λέμε τώρα ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ


Όπως θα είδατε από τη Δευτέρα μέχρι και σήμερα δεν ασχοληθήκαμε με το στοίχημα μιας και το κουπόνι το πολύ να είχε 20 παιχνίδια, και δεν υπήρχε κάτι το εξαιρετικό να παίξουμε για αυτό και ανέβηκαν βίντεο και πολλές αθλητικές ειδήσεις που αφορούν κυρίως τη μεταγραφολογία των ξένων ομάδων γιατί όσον αφορά τις ελληνικές ομάδες αν πιστέψουμε όλα όσα λένε οι χαζοφυλλάδες τις κάθε ομάδας θα έρθει η μισή μικτή κόσμου στο παναθηναϊκό και η υπόλοιπη μισή στον Ολυμπιακό. Είναι κάτι που θα το κάνουμε καθ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού όταν δεν υπάρχει στοιχηματικό ενδιαφέρον. Ας μην τα μαρτυρήσω όμως όλα από τώρα ... θα τα δείτε.


Αύριο έχουμε ΠΠΚ και διεθνή φιλικά και τη Κυριακή έχουμε πρεμιέρα (στο κουπόνι του οπαπ) της Ιαπωνίας. Συγκεκριμένα με Λιγκ Καπ Ιαπωνίας. Αυτά είναι ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ…. Ήδη εξασκώ τα γιαπωνέζικα μου και ετοιμάζομαι για δυναμική εμφάνιση … αφού πρώτα διαλεχτώ με τον Κομφούκιο (παραπάνω φωτογραφία) …. Ας περάσουμε στα σοβαρά και να σας πω ότι στο κουπόνι του Σαββάτου υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες και προκύπτουν καλά σημεία, βέβαια οι αποδόσεις τόσο στον οπαπ όσο και στο εξωτερικό είναι λίγο πετσοκομμένες. Την Κυριακή ωστόσο τα πράγματα φαίνεται να είναι πιο δύσκολα και θα περιμένουμε τελευταία νέα μήπως και προκύψει κάτι καλό.


Όσον αφορά τα σημερινά ένα παιχνίδι έχω ξεχωρίσει και είναι το διπλό της Μποέμιαν.
205 2 1,65
Έχουμε πει κατ επανάληψιν από αυτό εδώ το site ότι η Μποέμιαν είναι μακράν η καλυτερη ομάδα της κατηγορίας. Αν και ξεκίνησε λίγο μουδιασμένα μη παίζοντας καλή μπάλα, το τελευταίο διάστημα έχει ανεβάσει στροφές. Προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες και δίκαια βρίσκεται στη πρώτη θέση. Από την άλλη η Σεντ Πάτρικς όπως είχαμε γράψει και στο αφιέρωμα που είχαμε ετοιμάσει για το πρωτάθλημα της Ιρλανδίας είναι μία ομάδα αποδυναμωμένη λόγο της οικονομικής κρίσης. Για αυτό και στο πρωτάθλημα βρίσκεται στη 7 θέση με 5 νίκες 2 ισοπαλίες και 8 ήττες. Σαν να μην έφτανε η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων οι γηπεδούχοι θα έχουν και 4 απουσίες ενώ οι φιλοξενούμενοι δύο. Το κερασάκι στη τούρτα βάζει και η προϊστορία που είναι σαφέστατα υπέρ της Μποέμιαν. Πολλές εταιρίες οτυ εξωτερικού ρίχνουν την απόδοση του διπλού, και εμείς ακολουθάμε …


Αυτά για σήμερα και τα λέμε πάλι αύριο