Σάββατο 23 Μαΐου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ update 11:43

Ας αφήσουμε τους περιττούς προλόγους και ας περάσουμε κατ ευθείαν στα προτεινόμενα σημεία για σήμερα Σάββατο.

219 2 1.50
Μονόπλευρο το ενδιαφέρον σε αυτό το παιχνιδι καθώς η Φρανκφούρτη έχει σωθεί και μαθηματικά ενώ το Αμβούργο θέλει νίκη και μόνο νίκη και παράλληλα μη νίκη της Ντόρτμουντ για να πάρει εκείνο τη 5η θέση. Σε περίπτωση ισοβαθμίας την 5η θέση θα πάρει η Ντόρτμουντ. Το Αμβούργο προέρχεται από την ήττα στη Κολονία με 0-1, σε ένα παιχνίδι όπου δεν έπαιξε καλά. Από την άλλη η Φρανκφούρτη έχασε και από τη Μπόχουμ και γενικότερα το τελευταίο διάστημα είναι περάστε κόσμε. Σήμερα θα έχει και 3 απουσίες άλλες τόσες μετρούν και οι φιλοξενούμενοι. Αν και παρατηρώ πολλές εταιρίες να ρίχνουν την απόδοση του άσσου θα πάμε με το κίνητρο του Αμβούργου, καθώς σε κάθε άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη του, δεν θα έχει την ευκαιρία σε περίπτωση μη νίκης της Ντόρτμουντ να πάρει εκείνο τη θέση για το uefa.

262 2 1.50
Προτελευταία αγωνιστική στη Γαλλία και Λιλ και Τουλούζ διεκδικούν μία θέση στο Εuropa League. Η Λιλ προέρχεται από γκέλα κόντρα στη αδιάφορη Νις όπου αναδείχθηκε ισόπαλη και έτσι δεν κρατά πλέον τη τύχη στα χέρια της αφού περιμένει παράλληλα και μη νίκη της Τουλούζ ενώ υστερεί και στη διαφορά τερμάτων σε πιθανή ισοβαθμία. Όμως η Τουλούζ έχει δύο δύσκολα παιχνίδια να δώσει κόντρα σε Νις και Λυών ενώ αντίθετα η Λιλ θα παίξει κόντρα σε Χάβρη και Νανσί. Οπότε είναι όλα ανοιχτά. Οι γηπεδούχοι αποτελούν το σάκο του μποξ της κατηγορίας, μας έχουν κουνήσει μαντήλι εδώ και καιρό, δέχονται πανεύκολα το γκολ έχει τόσο τη χειρότερη άμυνα με 66 γκολ όσο και τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Από την άλλη για τη Λιλ τα έχω πει αρκετές φορές, μου αρέσει σαν ομάδα αν και έκανε μια κοιλιά στην απόδοση της αλλά δεν παύει να είναι μια καλή ομάδα με παίχτες όπως ο Μπαστός, ο Καμπαγιέ, ο Ομπράνιακ και ο Βίτεκ είναι μερικοί που μου έρχονται κατ ευθείαν στο μυαλό. Κατά τη προσωπική μου άποψη είναι δυνατό σημείο.

254 1 1,50
Μονόπλευρο το ενδιαφέρον αφού η Γκρενομπλ είναι παντελώς αδιάφορη κάτι που φαίνεται και στις τελευταίες αγωνιστικές όπου τα έχει ψηλοπαρατήσει αντίθετα η Λε Μαν θέλει νίκη και μόνο νίκη για να διατηρηθεί πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μια Λε Μαν όπου προέρχεται από 4 σερί ήττες κόντρα πάντως σε δύσκολους αντιπάλους όπως η Μπορντό και η Παρι. Από την άλλη η Γκρενομπλ μετρά τρείς νίκες στα τελευταία 12 παιχνίδια. Εκτός έδρας δεν λέει κάτι το ιδιαίτερο με μόλις μία νίκη στα τελευταία 10 εκτός έδρας παιχνίδια. Χαρακτηριστικό δε της ομάδας είναι η δυσκοιλιότητα στο γκολ αφού σε 36 αγωνιστικές έχει πετύχει μόλις 23 γκολ. Επίσης σήμερα θα έχει και 3 απουσίες. Η αναγκαιότητα των βαθμών μας οδηγεί στον άσσο. 1,55 – 1,60 οι αποδόσεις που κυκλοφορούν στο εξωτερικό για τον άσσο.

274 1 1.60
Στην Εστουδιάντες οι περισσότεροι έχουν στο μυαλό τους στο τελικό του copa Libertadores κόντρα στη Ντεφένσορ Σπόρτινγκ. Ωστόσο το σημερινό παιχνίδι αποτελεί τη καλύτερη πρόβα εν όψει του τελικού. Προέρχεται από τη νίκη με 1-5 κόντρα στην Ιντεπεντιέτε ενώ είχε χρησιμοποιήσει τα ‘’δεύτερα’’. Από την άλλη για ακόμη μία φορά η Αρχεντίνος δεν έπαιξε καλά και έχασε με 2-4 από τη Γοδόι Κρουζ. Σήμερα ο προπονητής της Εστουδιάντες αναμένεται να παρατάξει τη βασική του ομάδα. Οπότε η πλάστιγγα γέρνει προς τη μεριά των πολύ ανώτερων σε ποιότητα γηπεδούχων. Πάμε με τον άσσο.