Κυριακή 3 Μαΐου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Καλημέρα σε όλους, μετά το χθεσινό ταμείο ελπίζω και σήμερα να τα πάμε το ίδιο καλά. To site έχει ενημρωθεί πλήρως με πολλά χρήσιμα στοιχεία για τους σημερινους αγώνες. Παρακάτω επίσης υπάρχει και η άποψη μου για το χθεσινό αγώνα του κυπέλλου.

250 1 1,45
Έπεσε η απόδοση από το 1,70 στο 1,45. Ειλικρινά αυτό το 1,70 δεν υπήρχε σαν απόδοση, αν έμενε θα μιλάγαμε για πρώτης τάξεως στοιχηματικής ευκαιρίας. Η απόδοση του άσσου πέφτει παντού, και στο ανταλλακτήριο έχει τραβήξει αρκετό ποντάρισμα. Ο λόγος που παίζεται ο άσσος είναι ότι η Άνκαρασπορ είναι αδιάφορη, δεν κυνηγά τίποτα αντίθετα οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη για να διατηρηθούν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Πέρα από αυτό η Ανκαρασπόρ δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση αφού μετρά μόλις 2 νίκες στα τελευταία 11 παιχνίδια. Από την άλλη οι γηπεδούχοι είναι σε ανοδική πορεία με 7 νίκες στα τελευταία 10 παιχνίδια. Στα καθαρά αγωνιστικά οι γηπεδούχοι μετρούν 2 απουσίες ενώ οι φιλοξενούμενοι 4. Κλείνοντας και βάζοντας το κερασάκι στη τούρτα οι δύο αυτές ομάδες έχουν πολύ καλές σχέσεις, με ότι αυτό συνεπάγεται. Συνήθως στη Τουρκία τα παιχνίδια που είναι κοκκινισμένα κατά ένα παράξενο τρόπο πάντα έρχονται, και εμείς πάμε ταμείο. Σχεδόν κάθε Κυριακή έχουμε και ένα παιχνίδι από τη Τουρκία.

259 2 1,50
Τα πράγματα είναι απλά η Σέφιλντ σήμερα θέλει νίκη και μόνο νίκη και ταυτόχρονα μη νίκη της Μπέρμιγχαμ προκειμένου να πάρει η Σέφιλντ το εισιτήριο της απευθείας ανόδου. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα διεκδικήσει την άνοδο από τα μπαράζ. Από την άλλη η Κρισταλ Πάλας είναι παντελώς αδιάφορη. Φαίνεται εξ άλλου και από τα τελευταία παιχνίδια της ότι τα έχει παρατήσει και οι παίχτες σκέπτονται τις διακοπές. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι ο προπονητής της Πάλας Νιλ Γουόρνοκ είναι οπαδός της Σέφιλντ ενώ διατέλεσε και προπονητής της για 8 χρόνια. Συν τις άλλοις οι γηπεδούχοι θα έχουν και απουσίες. Λογικά η Σέφιλντ θα περάσει νικηφόρα από την έδρα της Πάλας, ενώ θα έχει και τη θερμή συμπαράσταση περίπου 4000 οπαδών της.

273 2 1,45
Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Από τη μία ο Αίαντας θέλει τη νίκη προκειμένου να πάρει τη δεύτερη θέση και να μπει έτσι στα προκριματικά του chl ενώ από την άλλη η Σπάρτα Ρ. θέλει τη νίκη προκειμένου να διατηρηθεί πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Αίαντας προέχετε από την ισοπαλία στο ντέρμπι κόντρα στην Άλκμααρ, σε ένα παιχνίδι όπου η διαιτησία έκανα τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να κερδίσει ο Άγιαξ ( πέναλτι, πολλές καθυστερήσεις κ.α). Είναι φανερό ότι τον σπρώχνουν. Πάντως το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Από την άλλη οι γηπεδούχοι διαθέτουν μία ευάλωτη έδρα αφού έχουν πετύχει μόλις 6 νίκες σε 16 παιχνίδια επίσης είναι φανερό ότι η ομάδα είναι ντεφορμέ. Μόλις 2 νίκες στα τελευταία 12 παιχνίδια. Ένα άλλο στοιχειό που πρέπει να επισημάνουμε είναι ότι οι γηπεδούχοι διαθέτουν τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, δεχόμενη ακριβώς δύο γκολ σε κάθε αγώνα. Η απόδοση του διπλού πέφτει σε πάρα πολλές εταιρίες, δίκαιη η απόδοση του οπαπ στο διπλό.

761 1 1.85 (+1.5)
Ο μεγάλος τελικός στο Βερολίνο, αγωνίζονται οι δύο κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Είδαμε τη παρασκευή πολύ ωραία παιχνίδια ελπίζω να δούμε έναν εξίσου ωραίο τελικό. Ρισκάρω και πάω με τον Παναθηναϊκό έχουμε και το αβάντζο των 1,5 πόντων , μην ξεχνάμε ότι δύο φορές φέτος ο παναθηναϊκός νίκησε τη ΤΣΣΚΑ ενώ ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχειό είναι ότι ο Γιασικεβίτσιους είναι ο μοναδικός παίχτης που δεν έχει χάσει σε Final 4. Επίσης Ομπράντοβιτς και Μεσίνα είχαν ξανασυναντηθεί σε τελικό το 2002, στον ανεπανάληπτο τελικό της Μπολόνια, ο Μεσίνα ήταν τότε προπονητής της Κίντερ Μπολόνια, όπου ο Ομπράντοβιτς του έκλισε το σπίτι. Λέτε να ξανά γίνουμε στο ίδιο έργο θεατές

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ !