Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Εν αναμονή του μεγάλου τελικού ...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα, χτες μας πέρασε η βασική τριάδα με Ανκαραγκούτσου, Γιουβέντους, Σιόν άλλα δεν επιβεβαιώθηκε μια τριάδα που ανέβασα αργότερα. Γενικότερα νομίζω ότι ήταν από τα καλά Σαβ/κα αφού πέρασαν πολλά σημεία. Κάποια πρωταθλήματα τελείωσαν αυτό το Σαβ/κο (Γερμανία, Σκωτία) αλλά η συντριπτική πλειοψηφία τους τελειώνουν το επόμενο Σαβ/κο. Το οποίο θα είναι και το τελευταία Σαβ/κο της στοιχηματικής χρονιάς μιας και μετά το κουπόνι θα πάρει τη γνώστη καλοκαιρινή του μορφή.
Από εκεί και πέρα το μεσοβδόμαδο κουπόνι δεν εχει πολλά παιχνίδια, καμιά 20αρια πρέπει να είναι μεταξύ αυτών και ο τελικός του CHL τον οποίο περιμένουμε όλοι με εξαιρετικό ενδιαφέρον. Μέσσι ή Ρονάλντο είναι το ερώτημα που τίθεται.
Το μεγάλου ατού της Μάντσεστερ κατά τη γνώμη μου είναι άλλο, Σερ Άλεξ , αυτό κρατήστε το. Ο Σκωτσέζος είναι γάτα ενώ από την άλλη ο Γουαρντιόλα είναι άπειρος και δεν έχει κάνει και τα καλύτερα κοουτσαρίσματα. Ο ένας θα προσπαθήσει να σταματήσει το Μέσι και ο άλλος το Ρονάλντο. Μην ξεχνάμε επίσης ότι η Μπαρτσελόνα δεν άξιζε να βρίσκεται εδώ, κρίνοντας αποκλειστικά και μόνο το παιχνιδι με τη Τσέλσι γιατί φέτος το έχουμε πει πολλές φορές είναι μακράν η καλυτερη ομάδα. Όλα αυτά βέβαια θα τα δούμε αναλυτικά βέβαια τη Τετάρτη.
Το σημερινό πρόγραμμα περιέχει κυρίως Σουηδία (Α και Β) που όπως θα έχετε δει δεν έχουμε ακόμα ασχοληθεί πολύ, με το συγκεκριμένο πρωτάθλημα και περιμένω να κυλήσει και άλλο νερό στο αυλάκι γιατί μέχρι στιγμής σημειώνονται αρκετές εκπλήξεις.