Σάββατο 2 Μαΐου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Δεν μας πέρασε η χθεσινή δυάδα αφού ναι μεν πέρασε ο άσσος της Μποέμιαν όπου για ακόμη μια φορά από την ημέρα που έχει ξεκινήσει η Ιρλανδία και έχουμε προτείνει παιχνιδι από εκεί δεν το έχουμε χάσει αλλά ο παναθηναϊκός κέρδισε με 2 πόντους και όχι με 3 τρεις όπως περιμέναμε για να καλύψουμε και το χάντικαπ. Ας περάσουμε όμως στα σημερινά όπου υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον.


198 2 1.45
Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτος από το διπλό σήμερα για τη Μπρέντμπι (και όχι Μπρόντμπι όπως αναγράφεται στο κουπόνι) αν δεν θέλει να χάσει την επαφή με τη πρώτη θέση. Είναι σε απόσταση βολής μόλις 2 πόντους πίσω από την Κοπεγχάγη. Βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση με 6 νίκες στα τελευταία 8 παιχνίδια. Προέρχεται από γκέλα αφού παραχώρησε ισοπαλία 0-0 στην Οντένσε οπότε δεύτερη σερί γκέλα πάει πολύ. Από την άλλη τι να πει κάνεις για τους γηπεδούχους, ότι είναι η ομάδα όπου από τα μέσα Οκτώβριου μέχρι σήμερα έχει μόλις μία νίκη, ότι εντός έδρας έχει μόλις 2 νίκες σε 13 παιχνίδια και σήμερα έχει και ένα κάρο απουσίες. Αν κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν νικήσει η Μπρέντμπι είναι άξια της μοίρας της.


219 1 1.80
Η Λουκέρνη το τελευταίο διάστημα θυμίζει τρένο με μόλις μία ήττα στα τελευταία 7 παιχνίδια. Έτσι ξεκόλλησε από το πάτο της βαθμολογίας και τώρα κυνηγάει την 8η θέση και τη σωτηρία. Αν σήμερα χάσει από την αδιάφορη Ααράου, σας λέω από τώρα ότι δύσκολα θα παραμείνει στη κατηγορία. Ο λόγος πολύ απλός, μία μάτια στο πρόγραμμα θα σας πείσει. Συγκεκριμένα έχει να παίξει με τους τέσσερις πρωτοπόρους. Οπότε είναι λίγο δύσκολο να πάρει βαθμούς. Από την άλλη η Ααράου είναι αδιάφορη αφού να βγει Ευρώπη δεν υπάρχει πιθανότητα να πέσει είναι λίγο δύσκολο. Σήμερα θα έχει και απουσίες. Ο άσσος παίζεται στο ανταλλακτήριο αρκετά, η απόδοση του άσσου πέφτει σε πάρα πολλές εταιρίες, το 1,80 του οπαπ είναι η μεγαλύτερη απόδοση που κυκλοφορεί στον άσσο. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ο οπαπ θα ρίξει την απόδοση του άσσου. Έχω παρατηρήσει ότι στα τελευταία παιχνίδια η Λουκέρνη παίζεται αρκετά και κατά ένα παράδοξο τρόπο έρχεται…


226 Χ 3,25 2 2,50
Είναι δίχως αμφιβολία το παιχνιδι που θα κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας σε όλη τη Ευρώπη και όχι μόνο. Δεν σας κρύβω ότι εδώ και καιρό είχα αποφασίσει ότι θα πάω με τους Καταλανούς. Για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι οι απουσίες της Ρεάλ, ο δεύτερος είναι ότι η Ρεάλ δεν με πείθει με το ποδόσφαιρο που παίζει αν και έχει πάρει πολλά παιχνίδια. Από την άλλη για τη Μπάρτσα τα έχουμε πει πάμπολλες φορές, χαίρεσαι να τη βλέπεις αυτή την ομάδα. Σίγουρα το γεγονός ότι παίζει μέσα στο Μπερναμπέου που όσο καλυτερη και να είναι από τη φετινή Ρεάλ δεν παύει να είναι ένα El Clasico. Υπάρχει σίγουρα και η κούραση από το παιχνιδι κόντρα στη Τσέλσι, παρ όλα αυτά δεν πιστεύω ότι θα χάσει.


Όσο για το παιχνιδι κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ , πέραν από το γεγονός ότι δεν θα με απασχολήσει στοιχηματικά δεν θα με απασχολήσει ούτε σαν τηλεθεατή γιατί θα προτιμήσω να δω το Ελ Κλάσσικο. Όπως και να το κάνουμε τα μεγέθη είναι διαφορετικά…

Αν υπάρξει αργότερα κάτι καλό θα επανέλθω