Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

Ταμείο χτες με Καράκας - Τριάδα για σήμερα

Πέρασε χτες άνετα ο άσσος της Καράκας, ήταν στοιχηματική ευκαιρία, το παίξαμε και πήγαμε ταμείο. Για σήμερα έχω επιλέξει την ακόλουθη τριάδα.

157 2 1,50
Η Ρέιντζερς προέρχεται από τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Σέλτικ και πλέον βρίσκεται εκείνη στη πρώτη θέση έχοντας δύο βαθμούς απόσταση από τη μισητή της αντίπαλο. Χτες η Σέλτικ κέρδισε, αν η Ρέιντζερς δεν θέλει να χάσει τη πρωτιά και να πάει περίπατο η νίκη της επί της Σέλτικ οφείλει να κερδίσει την παντελώς αδιάφορη Χιμπέρνιαν. Πολύ καλή η απόδοση του οπαπ στο 1,50, τη στιγμή που στις εταιρίες του εξωτερικού παίζεται και πιο χαμηλά. Ενώ στο ανταλλακτήριο έχει φτάσει στο 1,53.

141 over 1.45
Αμφότερες οι ομάδες φέρνουν αρκετά όβερ, ειδικά η Γιουνγκ Μποις όπου είναι από τις βασίλισσες των όβερ. Αρκεί να σας πω ότι στα εντός έδρας παιχνίδια της η Γιουνγκ Μπόις βάζει κατά μ.ο τρία γκολ και δέχεται ένα. Πέντε όβερ στα τελευταία 6 παιχνίδια και η Σιόν 4 όβερ στα τελευταία 6 παιχνίδια. Άρα συγκλίνω στο όβερ.

703 2 1,75 (+4,5)
*Τελευταία αγωνιστική στη Γαλλία.
Παιχνίδι που θα κρίνει την πρώτη θέση στη κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Αυτή τη στιγμή η Βιλερμπάν είναι στη πρώτη θέση με 50 βαθμούς, στη δεύτερη ακολουθεί η Ορλεάν με 49 βαθμούς και τρίτη η Νανσί επίσης με 49. Η Νανσί είναι σε τοπ φόρμα με 8 νίκες στα τελευταία 9 παιχνίδια, στο πρώτο γύρο είχε κερδίσει τη Βιλερμπάν εκτός έδρας με 76-73. Η προϊστορία είναι υπέρ της, θεωρώ ότι το παιχνιδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και το αβάντζο που έχει η Νανσί νομίζω μας καλύπτει.

Καλή τύχη και καλά κέρδη !!!