Κυριακή 10 Μαΐου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ update 12:03

Για ακόμη μία φορά πήγαν πολύ καλά οι προτάσεις αφού είχαμε 3 στα 4. Μας πέρασαν οι Σαραγόσα, Λίβερπουλ και Μπούρσασπορ ενώ μας την έκανε η Βασιλεία. Ένα παιχνιδι το οποίο είχε παιχτεί πάρα πολύ αλλά δεν ήρθε ποτέ. Η Βασιλεία έχασε και πέναλτι στο 1-0 και κατάφερε και έχασε με 3-1 από την αδιάφορη Ααράου. Και ταυτόχρονα η Ζυρίχη η άλλη διεκδικήτρια του τίτλου έρχεται ισόπαλη εντός έδρας με τη Μπελιτσόνα. Για πολλοστή φορά φέτος γινόμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση ή όχι. Προσωπικά δεν ξανά ασχολούμαι με αυτό το πρωτάθλημα. Ας περάσουμε όμως στα σημερινά όπου τα σημεία έχω επιλέξει προκύπτουν με βάση την αναγκαιότητα των ομάδων για βαθμούς.

316 1 1,45
Ξεκίνημα από τη Seguda Division, και συγκεκριμένα από τον αγώνα της Τενερίφης κόντρα στη Μούρθια. Ομάδα τρένο η Τενερίφη έχει ξεχάσει τι θα πει ήττα , συγκεκριμένα η τελευταία της ήττα ήταν στης 11/1, δηλαδή δεν έχει χάσει εδώ και 4 μήνες. Στην έδρα της παρουσιάζεται εξαιρετικά δυνατή με 12 νίκες και μόλις μία ήττα σε 17 παιχνίδια. Παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και θα είναι κρίμα αυτή η ομάδα να μην ανέβει στη πρώτη κατηγορία. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 66 βαθμούς και έχει από κάτω της τη Σαραγόσα με 62 και τη Χέρκουλες με 61. Από την άλλη η Μούρθια έχει ως στόχο να διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας 8 βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού. Σε αντίθεση με τη Τενερίφη η Μούρθια δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση με μόλις 2 νίκες στα τελευταία 10 παιχνίδια. Σήμερα οι φιλοξενούμενοι έχουν πάρα πολλές απουσίες συγκεκριμένα 5 βασικών παιχτών. Η απόδοση του άσσου κατρακυλά σε πολλές εταιρίες. Λογικό …

325 2 1,50
Τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στην ουρά όπου 5 ομάδες είναι υποψήφιες για τον υποβιβασμό. Ωστόσο προσωπικά θα κρατήσω μόνο το διπλό της Αϊντχόφεν αφού η Βίλεμ είναι παντελώς αδιάφορη και η Αιντχοφεν θέλει τουλάχιστον ένα βαθμός σε περίπτωση νίκης της Χέρενφεν ώστε να παίξει στο τρίτο προκριματικό γύρο του Ουέφα. Επίσης η απόδοση του οπαπ στο διπλό είναι η μεγαλύτερη που κυκλοφορεί, οι περισσότερες εταιρίες έχουν το διπλό στο 1,40. Κατά συνέπεια είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα το ρίξει ο οπαπ. Και από αγωνιστική πλευρά να το δει κανείς η Βίλεμ είναι ντεφορμέ ενώ η PSV βρίσκεται σε φόρμα.

335 2 1,80
Η Κατάνια είναι αδιάφορη καθώς έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την σωτηρία της και πλέον το μόνο που περιμένει είναι η λήξη της περιόδου φαίνεται εξ άλλου και από τα τελευταία της αποτελέσματα. Αντίθετα η Φιορεντίνα καίγεται για τη νίκη προκειμένου να διατηρηθεί στην τέταρτη και να παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η απόδοση του διπλού πέφτει σε πάρα πολλές εταιρίες, το 1,80 του οπαπ είναι από τις μεγαλύτερες αποδόσεις που κυκλοφορούν και δεν ξέρω κατά πόσο θα τη κρατήσει. Εκτιμώ ότι θα την ρίξει γύρω στο 1,70. Το συγκεκριμένο διπλό ποντάρετε αρκετά, είναι στα πιο πολυπαιγμένα σημεία.

333 2 2,00
Από τη μία η Αταλάντα είναι παντελώς αδιάφορη και από την άλλη η Τζένοα καίγεται για τη νίκη προκειμένου να διεκδικήσει μέχρι τέλους τη τέταρτη θέση που οδηγεί στο Champions league. Μόλις ένας βαθμός τη χωρίζει από τη Φιορεντίνα. Πολύ ενδιαφέρον το ρεπορτάζ που προκύπτει για τους γηπεδούχους καθώς θα λείψουν ούτε λίγο ούτε πολύ 6 βασικοί παίχτες μεταξύ αυτών και ο ηγέτης Ντόνι(28/7) και ο αρχηγός Μπελίνι (31/0). Από την άλλη η οι φιλοξενούμενοι έχουν 2 απόντες και αμφίβολο τον Ολιβέρα(18/2). Η Αταλάντα είναι φανερό ότι τα έχει παρατήσει και δεν ασχολείται με το πρωτάθλημα μετρά μόλις 2 νίκες στα τελευταία 10 παιχνίδια σε αντίθεση με τη Τζένοα όπου μετρά 4 νίκες στα τελευταία 6 παιχνίδια. Η απόδοση του διπλού πέφτει σε πολλές εταιρίες ενώ και στο ανταλλακτήριο έχει πάρει μεγάλο τζίρο.

360 1 1,45
Κλείνουμε με Σκανδιναβία, και τον άσσο της Σουντσβαλ. Αν και ακόμα είναι αρχή η Σουντσβαλ είναι από τα φαβορί για την άνοδο σε αντίθεση με τη Κβίντιγκ που αναμένεται κατάληξη στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας. Η διαφορά ποιότητας μας οδηγεί στον άσσο.
1.40 η απόδοση του άσσου στη Nordicbet.