Σάββατο 4 Απριλίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Πριν περάσουμε στα καθαρά στοιχηματικά οφείλω να σας πω ότι πάντα μετά από αγώνες εθνικών ομάδων και διακοπής των πρωταθλημάτων υπάρχει ένα στοιχείο αβεβαιότητας για το πώς θα παρουσιάσουν οι ομάδες και οι παίχτες. Σε αυτό πρέπει να προσθέσουμε το γεγονός ότι κάποιες ομάδες έχουν παιχνίδια για champions league και uefa.

260 2 2,15
Η γηπεδούχος Μάκσφιλντ μέτρα ήδη 5 συνεχόμενες ήττες οι οποίες συνοδεύτηκαν και με κακές εμφανίσεις σε αντίθεση με τη Τσέτσεφιλντ όπου βρίσκεται σε καλή κατάσταση και τα περισσότερα παιχνίδια της συνοδεύονται και από καλές εμφανίσεις. Πλέον η ομάδα της Τσέτσεφιλντ χτυπά με αξιώσεις την είσοδο της στα πλει οφ και γιατί όχι και την απευθείας άνοδο αφού ναι μεν αυτή τη στιγμή είναι στο -6 από τη τρίτη θέση αλλά έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Από την άλλη Μάκσφιλντ έχει έναν αέρα 9 βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού, προσωπικά δεν νομίζω ότι θα κινδυνεύσει, αλλά σίγουρα δεν θα παρουσιαστεί αδιάφορη. Στα αγωνιστικά οι γηπεδούχοι θα έχουν τέσσερις απουσίες (οι 3 σημαντικές) και οι φιλοξενούμενοι μόλις μία. Στο ανταλλακτήριο έχει πάρει αρκετό τζίρο το διπλό κατά πολύ περισσότερο από τα υπόλοιπα παιχνίδια ενώ και η απόδοση του διπλού είναι σε πτώση σε πολλές εταιρίες.


305 1 1,55

Πρεμιέρα σήμερα και για το σουηδικό πρωτάθλημα με τις Έλφσποργκ, Κάλμαρ και Γκέτεμποργκ να είναι τα φαβορί για το πρωτάθλημα. Η Έλφσποργκ έχασε πέρσι για μόλις ένα πόντο το πρωτάθλημα και φέτος δείχνει αποφασισμένη να πάρει το αίμα της πίσω. Ενισχύθηκε σημαντικά κάτι το οποίο φάνηκε και στα φιλικά. Από την άλλη η Χάμαρμπι τερμάτισε στην ένατη θέση πέρσι, φέτος ενισχύθηκε και υπάρχει ένα κλίμα ευφορίας στις τάξεις της ομάδας ότι μπορεί φέτος να γίνει κάτι καλό. Δύσκολη η αποστολή της σήμερα αφού πάει στη πιο καυτή έδρας του πρωταθλήματος. Ενδεικτικά να σας πω ότι πέρσι η Έλφσποργκ μέσα στο Ριαβάλεν μέτρησε 13 νίκες 1 ισοπαλία και μόλις μια ήττα. Αλλά ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι ότι σε αυτούς τους αγώνες πέτυχε 31 γκολ και δέχτηκε μόλις 2!!!!!
Αν και στις πρεμιέρες τω πρωταθλημάτων πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, ωστόσο λογικά η Έλφσμποργκ θα μπει με το δεξί. Η απόδοση του άσσου είναι σε πτώση σε αρκετές εταιρίες του εξωτερικού με μέση τιμή για τον άσσο, στο 1,60 .

344 2 1,55
Η Σπάρτα Ρ. έπειτα από 4 σερί ήττες κέρδισε την προηγούμενη εβδομάδα της Χέρακλες και πήρε μια ανάσα. Κύριο πρόβλημα της είναι η άμυνα , όπου είναι και η χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 59 γκολ. Στην έδρα της είναι ασταθής αφού μέτρα 6 νίκες 3 ισοπαλίες και 5 ήττες. Από την άλλη η Αϊντχόφεν φέτος δεν ταυ πάει καλά αν και με την αλλαγή προπονητή προ δίμηνου έδειξε να συνέρχεται και κυνηγά την είσοδο στις θέσεις που οδηγούν στο uefa. Αγωνιστικά για την PSV επέστρεψαν δίχως προβλήματα όλοι οι διεθνείς και ο μόνος αμφίβολος είναι ο μέσος Μέντες από την άλλη η Σπάρτα έχει δυο επιστροφές και τρεις απουσίες. Περιθώρια για γκέλες δεν υπάρχουν για την Αϊντχόφεν γιατί είναι ήδη στο -5 από τη Χέρενφεν και κάθε απώλεια βαθμών την απομακρύνει και άλλο από την έξοδο στην Ευρώπη. Και εδώ είναι σε πτώση η απόδοση του διπλού σε πολλές εταιρίες, οριακά δίκαιη η απόδοση του οπαπ στο διπλό.

307 2 1,50
Δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες βαθμών για την Κοπεγχάγη αφού ισοβαθμεί στη πρώτη θέση με την Μπρόντμπι. Από την άλλη η Νόρτζελαντ μάχεται για την παραμονή. Εκτός έδρας η Κοπεγχάγη έχει 5-3-2 σε αντίθεση με τη Νόρτζελαντ οπού εντός έδρας δεν τα πάει καλά αφού έχει μόλις 2 νίκες σε 9 παιχνίδια. Συν τις άλλοις η Νόρτζελαντ έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία 11 παιχνίδια. Σήμερα οι φιλοξενούμενοι έχουν επιστροφές βασικών παιχτών ενώ οι γηπεδούχοι έχουν 3 απουσίες. Λογικά η Κοπεγχάγη θα περάσει νικηφόρα από το Φάρουμ Πάρκ.

ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ
237 1 4,50 Χ 3,30
284 Χ 3,00 2 4,00
342 1 3,55 Χ 3,20

Για ακόμη ένα Σαβ/κο συμβαίνουν παράξενα πράγματα στη Β Εθνική για αυτό και ο οπαπ έχει φράξει όλα τα παιχνίδια. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω τα πράγματα μιλάνε από μόνα τους. Ένα απλό παράδειγμα μόνο θα πω, ότι ο Ατρόμητος την Κυριακή ενώ ξεκίνησε στο 2,00 παίζεται στο 1,15.