Σάββατο 18 Απριλίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Καλημέρα και καλή ανάσταση, είμαι σχεδόν σίγουρος οτι πολλοί, μεταξύ αυτών και εγώ, σήμερα θα έχουμε καλύτερα πράγματα να κάνουμε από το να μιλάμε τούτες τις ημέρες για στοίχημα παρ όλα αυτά το site έχει ενημερωθεί πλήρως. Γία όσους τέλος πάντων ασχοληθούν με το κουπόνι έχω ξεχωρίσει την ακόλουθη δυάδα, έτσι για να περάσει η ώρα μέχρι την ανάσταση.

219 2 1,60
Η Μουσκρόν είναι παντελώς αδιάφορη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος αφού ούτε πέφτει ούτε μπορεί να διεκδικίσει κάτι παραπάνω. Εν τω μεταξύ εμφανίστηκαν στην ομάδα πάλι τα οικονομικά προβλήματα αφού τελικά ήταν παραμύθια τα όσα έλεγε ο πρόεδρος περί νέου επενδυτή και το κλίμα στην ομάδα όπως καταλαβαίνετε δεν είναι καθόλου καλό. Μάλιστα υπό τις παρούσες συνθήκες είναι εξαιρετικά δύσκολο η Μουσκρόν να πάρει άδεια για να συμμετάσχει και τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα. Από την αλλή στο στρατόπεδο της Σταντάρ ούτε που θέλουν να ακούνε για τυχόν στραβοπάτημα. Αυτή τη στιγμή ισοβαθμούν στη πρώτη θέση με την Άντερλεχτ , όπου αν τελείωνε τώρα το πρωτάθλημα θα είχαμα μπαράζ αφού και οι δύο ομάδες έχουν τον ίδιο αριθμό στις νίκες. Όπως ενδεχομένως να θυμάστε , είχα πει από το Σεπτέμβριο ότι αυτή η ομάδα είναι για πολλά πράγματα φέτος. Η γνώμη μου είναι ότι αυτή θα είναι τελικά η ομάδα που θα σηκώσει τη κούπα. Προέρχεται από 5 νίκες στα τελευταία 6 παιχνίδια , έχοντας αποδόσει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Για σήμερα δεν υπολογίζεται ο Ντε Καραμάνγκο και ο Μπογκντανί αλλά επιστρέφει ο Νταλμά. Αναμφίβολα σημαντικές οι απουσίες. Ωστόσο η διαφορά δυναμηκότητας, η αδιαφορία της Μουσκρόν, τα οικονομικά προβλήματά της και το γενικότερο κλίμα με οδηγούν στο διπλό, θα πρόκειται για μεγάλη έκπληξη αν δεν έρθει. Στις εταιρίες του εξωτερικού παρατηρείται μία πτώση της απόδοσης του διπλού.

223 2 1,40
Τι να πει κανείς για τη Μπάρτσα, τα έχουμε πει χιλίαδες φορές, αν παίξει λίγο σοβαρά θα το πάρει το παιχνίδι. Προέρχεται από την άνετη πρόκριση απέναντι στη Μπάγερν, δίχως απουσίες πάει στη Χετάφε αλλά με το Μέσι να μάλλον να ξεκουράζεται. Μία Χετάφε όπου έχει 4 ήττες στα 6 τελευταία παιχνίδια δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση, στην έδρα της δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο αφού μετρά 4 νίκες – 5 ισοπ.- 6 ήττες. Το 1,40 του διπλού δεν μου αρέσει ως απόδοση , το ήθελα παρπάνω περίπου στο 1,50+

ΥΓ: Αύριο Κυριακή του πάσχα, το site δεν θα ενημερωθεί, νομίζω οτι δικαιούμαστε και εμείς ένα ρεπό.