Τρίτη 28 Απριλίου 2009

ΠΡΟΒΑΔΙΜΑ ΓΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ


Δεν νομίζω ότι υπάρχει αμφιβολία ότι όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο Nou Camp. Όταν υπάρχει ημιτελικός ch. League, τα υπόλοιπα παιχνίδια περνάνε καλώς ή κακώς σε δεύτερη μοίρα πάντως στοιχηματικά κοιτάζοντας το υπόλοιπο κουπόνι υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο.

457 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΤΣΕΛΣΙ 1,65 3,25 4,75
Διαιτητής : Σταρκ (Γερμανός)
Στο Nou Camp σήμερα ανοίγει η αυλαία των ημιτελικών του Ch. League με αυτό το πολύ σπουδαίο αγώνα. Από τη μία η ομάδα του Γκουαρδιόλα προέρχεται από το 2-2 κόντρα στη Βαλένθια το Σάββατο κάτι το οποίο και εκμεταλλεύτηκε πλήρως η Ρεαλ και την πλησίασε στους τέσσερις βαθμούς. Έτσι το Ρεαλ Μπαρτσελόνα απόκτα ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον. Από την άλλη η Τσέλσι πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Γουεστ Χαμ και διατηρεί τις όποιες μαθηματικές ελπίδες έχει για τίτλο. Όσες φορές έχω δει φέτος τη Μπαρτσελόνα μέσα στο <<Καμπ Νου>> συνήθως το γήπεδο κατηφορίζει. Ωστόσο το σημερινό παιχνιδι δεν είναι σαν και τα άλλα έχει πολλές ιδιαιτερότητες και χρίζει μεγάλης προσοχής. Από τη μία η Μπαρτσελόνα υπερτερεί σε τεχνική και σε αυτό το ξεχωριστό επιθετικό στιλ που διαθέτει, από την άλλη η Τσέλσι υπερτερεί σε δύναμη και στις εναέριες μονομαχίες επίσης μην ξεχνάμε ότι στο πάγκο της κάθεται ο Γκους Χίτινγκ που και αυτό τοποθετίται στα συν της. Στα καθαρά αγωνιστικά από τους γηπεδούχους θα λείψουν οι Μιλίτο, Κασέρες (αμφότεροι μακροχρόνιοι τραυματίες) ενώ ο Μέσι ξεπέρασε ένα πρόβλημα που είχε στους κοιλιακούς και θα βρίσκεται στη βασική 11αδα. Για τους λονδρέζους εκτος είναι οι Καρβάλιο, Ντέκο και ο Άσλει Κόουλ. Στο δια ταύτα τώρα θεωρώ δύσκολο η Μπαρτσελόνα να μη σκοράρει κατά συνέπεια κλείνω προς τον άσσο δίχως όμως να βάζω και το χέρι μου στη φωτιά. Η απόδοση του 1,65 τη χαρακτηρίζω επιεικώς ως τραγικη, στις εταιρίες του εξώτερου ο άσσος παίζεται κατά μ.ο στο 1,72.

Τώρα αν θέλετε κάποια εδικά στοιχήματα ρίξτε μία μάτια στα παρακάτω:
(Κοιτάζοντας στη bwin, οπού εγώ τουλάχιστον παίζω, άλλα πιθανολογώ και σε άλλες εταιρίες στοιχημάτων, τα ειδικά στοιχήματα φτάνουν στα 193 για το συγκεκριμένο αγώνα.)

Η ομάδα που Θα προηγηθεί θα κερδίσει 1,52
Μπαρτσελόνα να σκοράρει το πρώτο γκολ 1,45
Ποιας θέσης παίκτες θα βάλουν τα περισσότερα γκολ: Επιθετικοί 1,60
Ομάδα που θα εκτελέσει τα περισσότερα ελεύθερα απο το τέρμα: Τσέλσι 1,50
(Οι αποδόσεις είναι απο τη bwin)

Καλή τύχη σε ότι επιλέξτε και πάνω από όλα να δούμε ένα ωραίο παιχνίδι