Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Ένα παιχνίδι μαγική εικόνα ...

Καλημέρα, αν και δεν συνηθίζω να τα ρίχνω στην τύχη ωστόσο χτες ήμασταν αρκετά άτυχοι αφού χάσαμε μόνο τη Βόλφσμπουργκ. Ένα παιχνιδι που όσοι το είδαν εύκολα καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το 2-0 ήταν μαγική εικόνα.

Επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά ο άγραφος νόμος του ποδόσφαιρου που λέει ότι, όταν χάνεις ένα κάρο ευκαιρίες για να βάλεις γκολ τότε θα το δεχτείς. Ειδικά αυτός ο Grafite έχασε 2 κλασσικές ευκαιρίες προ κενής εστίας. Πολλά τετ α τετ χαμένα, ο δε τερματοφύλακας της Κότμπους να έχει πιάσει τα άπιαστα. Η Κότμπους το πολύ να έκανε 3 ευκαιρίες για goal. Χτες η Βόλφσμπουργκ κλότσησε μια χρυσή ευκαιρία να γίνει το ξεκάθαρο φαβορί για το τίτλο και πλέον τα πάντα είναι πιθανά. Ειλικρινά ήθελα να σπάσω τη τηλεόραση από τα νεύρα μου.

Κατά τα άλλα δικαιωθήκαμε για τον άσσο της Γκετσελερμπιρλίγκι, ήταν στοιχηματική ευκαιρία αυτό το 1,85 του οπαπ το οποίο και έριξε χτες το μεσημέρι όπως το είχαμε προβλέψει, πέρασε και το διπλό της Βασιλείας ήταν ένα πολύ δυνατό σημείο αλλά και το βραδάκι το διπλό της Λανούς στην πολύ καλή απόδοση του 2,60.

Γενικά θα έλεγα ότι ήταν ένα πολύ καλό κουπόνι πέρασαν πολλά σημεία τα οποία είχαν παιχτεί. Αν θέλετε μόνο οι μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και η Γερμανία δεν κύλησαν τόσο φυσιολογικά. Αυτά για σήμερα και τα λέμε πάλι αύριο.