Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

ΝΕΟ ΤΑΜΕΙΟ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΤΡΙΑΔΑ !!!!

Ακόμη μια μέρα έκλεισε θετικά με την τριάδα μας να πηγαίνει ταμείο. Συγκεκριμένα ο Κωστής έπιασε τον άσσο της Μαγιόρκα (1,80), το διπλό της ΑΙΚ (1,70) και το διπλό της Μπρέντμπι (1,65). Είναι φανερό ότι το τελευταίο διάστημα πάμε πάρα πολύ καλά με συνεχόμενα ταμεία , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα έρθουνε και κάποιες αποτυχίες, αλίμονο. Γενικά το μεσοβδόμαδο κουπόνι ήταν πάρα πολύ καλό με πολλά σημεία να παιρνούν.

Το κουπόνι του Σαβ/κου παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον ειδικά στο νησί οπού διανύουμε την προτελευταία αγωνιστική και τη τελευταία στη κόνφερενς. Επανήλθαν στο κουπόνι πρωταθλήματα τα όποια ο οπαπ δίχως λόγο και αιτία τα είχε βγάλει από το κουπόνι μας το περασμένο Σαβ/κο. Όσον αφόρα τα σημερινά δεν μπορώ να πω ότι έχω ξεχωρίσει κάτι ιδιαιτερο, τηλεγραφικά αν θέλετε,
στην Ιρλανδία τα φαβορί βλέπω να επικρατούν, στη Β Γερμανίας θέλει προσοχή ο άσσος της Γκρόιτερ, λογικό και το διπλό της Φράιμπουργκ οπου η Σαν Πάουλι παίζει δίχως 7  ενώ τέλος στη Β Γαλλίας βλέπω άσσο τη Λανς και να μην χανει η Αμιάν. Αυτά από εμένα και τα λεμέ πάλι αύριο με την ανάλυση των παιχνιδιών του Σαβ/κου.