Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους,
επειδή αργήσαμε σήμερα ας περάσουμε στα παιχνίδια όπου έχουμε το δεύτερο πιάτο με τους αγώνες των εθνικών ομάδων. Όπως θα είδατε οι αποδόσεις στα περισσότερα παιχνίδια είναι πολύ μικρές και δεν αξίζει κάποιος να ασχοληθεί μαζί τους. Εμείς θα ασχοληθούμε με τη παρακάτω τριάδα, που ας πούμε ότι έχει κάπως καλύτερες αποδόσεις από τα 1,10 και 1,20.

136 1 1,65
Ξεκινάμε με το παιχνίδι της εθνικής μας κόντρα στο Ισραήλ. Το Σάββατο έγραψα στο site μου ότι αν έβλεπα αυτά που περίμενα να δω από το Ισραήλ σήμερα θα το έπαιζα το παιχνίδι στη κόντρα δηλαδή στο Χ-2. Η αλήθεια είναι ότι με απογοήτευσε σε μεγάλο βαθμό το Ισραήλ και η εθνική με το γνωστό ποδόσφαιρο και τους γνωστούς παίχτες της πηρέ άνετα την ισοπαλία αν εξαιρέσεις 2 φάσεις που ήταν επικίνδυνες. Το σημερινό παιχνίδι βεβαία είναι τελείως διαφορετικό και θα έλεγα πιο δύσκολο για τον πολύ απλό λόγο ότι σήμερα θέλεις να πετέχιες γκολ άρα δε μπορείς να κάτσεις και να περιμένεις τον αντίπαλο, όποτε στις αντεπιθέσεις το Ισραήλ θα είναι κίνδυνος-θάνατος. Επιστρέφει σήμερα και ο Κατσουράνης, και έτσι μάλλον θα απαλλαχτούμε από τη παρουσία του Τζιόλη στο παιχνίδι. Ένας Κατσουράνης όπου στις προπονήσεις δείχνει πολύ μαχητικός και ιδιαίτερα ορεξάτος. Η απόδοση του άσσου πέφτει σε πολλές εταιρίες του εξωτερικού και κυμαίνεται κατά μ.ο στο 1,70. Τώρα είναι ένα ζήτημα κατά ποσό αξίζει να παίξεις την Ελλάδα σε αποδόσεις του 1,65-1,70.

147 2 1.55
Η ομάδα του Ντιέγκο Μαραντόνα προέρχεται από την άνετη νίκη με 4-0 κόντρα στη Βενεζουέλα. Από την άλλη η Βολιβία έχασε 2-0 από την Κολομβία. Στην Αργεντινή δηλώνουν παρών όλα τα αστέρια της ενώ από την άλλη η αποστολή της Βολιβίας περιλαμβάνει παίχτες που αγωνίζονται σε πρωταθλήματα της Ν. Αμερικής με 3 παίχτες μόνο να αγωνίζονται στην Ευρώπη, ένας εξ αυτών είναι και ο Γκαρσία του Άρη. Η Βολιβία βασίζεται πολύ στην έδρα της ή για να το πω πιο σωστά στο υψόμετρο όπου φτάνει τα 3600μ. Κάτι το όποιο φυσικά λειτούργει αρνητικά για την φιλοξενούμενη ομάδα. Είναι και το μοναδικό στοιχειό που με ανησυχεί αλλά βασίζομαι στη ποιότητα των φιλοξενούμενων και στη θέληση που έχουν για τη πρωτιά και πάω με το διπλό. Με δυο επιθετικούς ο Μαραντόνα Μέσι και Τέβες.

713 2(-0,5) 1,75
Κλείνω τις σημερινές προτάσεις με το ντέρμπι του Γερμανικού μπάσκετ. Αμφότερες οι ομάδες είναι σε πολύ καλή κατάσταση με την Όλντενμπουργκ να είναι στη πρώτη θέση από την αρχή του πρωταθλήματος είναι πολύ σοβαρή και δείχνει ότι μπορεί να σταθεί ως το τέλος στη πρώτη θέση. Από την άλλη η Μπάμπεργκ τώρα τελευταία έχει ανέβει αγωνιστικά, παίζοντας πολύ καλή άμυνα και βρίσκεται πλέον στην 8 θέση. Εντός έδρας μετρά 8 νίκες και 5 ήττες ενώ η Όλντενμπουργκ εκτός έδρας μετρά αντίστοιχα 9 νίκες και μόλις 4 ήττες. Το χάντικαπ είναι στους 0,5 πόντους δηλαδή μας ζητά ο οπαπ να βρούμε νικητή, ρισκάρω και πάω με τους φιλοξενούμενους αν και σε ένα ντέρμπι δεν μπορείς εύκολα να αποκλείσεις ένα σημείο.



Καλή τύχη και καλά κέρδη !!!


Προσοχή σήμερα στους ψεύτες ....