Σάββατο 11 Απριλίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Ας περάσουμε κατ ευθείαν στα σημερινά παιχνίδια.

212 2 2,00
Η Γιουνγκ Μποις μας πλήρωσε τη προηγούμενη Κυριακή με αυτήν την τρελή ανατροπή που έκανε από 2-0 σε 2-3 στο εκτος έδρας παιχνίδι κόντρα στη Ξαμάξ. Το παιχνιδι το παρακολούθησα, και είχα γράψει κάποια πράγμα τα τη Δευτέρα. Ειλικρινά ήταν από τα παιχνίδια που χαίρεσαι να βλέπεις ιδιαίτερα στο β ημίχρονο οπού και το γήπεδο είχε κατηφορίσει και σε αυτό βοήθησε και η αλλαγή του Πέτκοβιτς που έβαλε μέσα το Ντούμπια. Σήμερα θα την εμπιστευτώ ξανά, για πολλούς λογούς. Ο πρώτος είναι ότι υπάρχει μεγάλη διάφορα δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες. Έπειτα οι γηπεδούχοι είναι αδιάφοροι ούτε υπάρχει πιθανότητα να υποβιβαστούν ούτε να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω. Εν συνεχεία, η Γκρασχόπερς είναι σε τραγική κατάσταση μετρώντας μόλις 2 νίκες στα τελευταία 12 παιχνίδια σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους οπού βρίσκονται σε εκπληκτική κατάσταση. Συνεχίζω λέγοντας ότι η Γκρασχόπερς θα έχει 3 βασικές απουσίες με πρώτη και κυριότερη τον παιχταρά και ίσως πιο γνωστό παίχτη της Καμπάνας (23/6) επίσης θα λείπει ο Μπομπαντίγια (14/8) αλλά και ο Ζαράτε (21/4). Κλείνω κάνοντας μια απλή διαπίστωση ότι Γκρασχόπερς και Ζυρίχη δεν έχουν καλές σχέσεις και η Γιουνγκ Μποις κυνηγά τη Ζυρίχη …. Η απόδοση του διπλού πέφτει σε πολλές εταιρίες, λογικό.

163 2 1,40
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό περιθώρια για άλλη γκέλα η Μάντσεστερ δεν έχει. Προέρχεται από τη νίκη με 3-2 κόντρα στη Βίλα την προηγούμενη Κυριακή , μία νίκη η οποία ήρθε στο 94 με γκολ του 17 χρόνου Μακέντα. Την τρίτη αναδέχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Πόρτο. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται ακόμα στη πρώτη θέση αλλά με μόνο ένα βαθμό διάφορα από τη δεύτερη Λίβερπουλ. Σήμερα θα έχει απουσίες αφού είναι σίγουρα εκτος τον Μπερμάτοφ και αμφίβολους τους Φέρντιναντ και Άντερσον. Από την άλλη η Σάντερλαντ καίγεται και αυτή για βαθμός αλλά για διαφορετικό λόγο. Είναι οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού έχοντας μια απόσταση μόλις τριών βαθμών από τη Νιούκαστλ. Δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση οπού και αγνοεί τη νίκη εδώ και 40 μέρες. Δίκαιη η απόδοση του οπαπ , στο 1,45 ο μέσος ορός του διπλού στο εξωτερικό.

180 2 1.60
Η Λέστερ παρουσιάζει το τελευταίο καιρό μια κοιλία στην απόδοση της. Σήμερα της δίνεται μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να επανέλθει στις νίκες κόντρα στη τελευταία Χέρεφορντ. Μια Χέρεφορντ όπου μετά και την ήττα της από τη Μπράιτον μάλλον μας κούνησε μαντήλι και θα την βλέπουμε στη Λιγκ 2 από του χρόνου. Βρίσκεται σε τραγική κατάσταση με 8 ήττες στα τελευταία 10 παιχνίδια. Στην έδρα της μέτρα 6-4-10. Από την άλλη πλευρά η Λέστερ σήμερα πρέπει να επανέλθει στις νίκες γιατί στη συνεχεία έχει δύσκολο πρόγραμμα. Αναφέρω ενδεικτικά του αγωνες με Λίντς, Σκάνθορπ και Σάουθεντ. Στους εκτος έδρας έχει μόλις 3 ήττες σε 20 παιχνίδια. Στα καθαρά αγωνιστικά οι γηπεδούχοι μετρούν 3 απουσίες ενώ οι φιλοξενούμενοι 2 απουσίες και άλλες 2 μακροχρόνιες. Λογικά η Λέστερ θα πάρει το τρίποντο μέσα στο Έντγκαρ Στριτ.

262 over 1.60
Κλείνω τις σημερινές προτάσεις με το οβερ στον αγώνα Λος ΆτζελεςΣίβας ΗΠΑ. Και οι δυο ομάδες σκοράρουν εύκολα το Λος Άτζελες δέχεται επίσης εύκολα το γκολ, οπότε το οβερ δείχνει να είναι μια καλή επιλογή.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ !!!