Σάββατο 25 Απριλίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ update 13:30

Καλημέρα σε όλους, αρκετά ενδιαφέρον και πλούσιο το κουπόνι μας και δίχως άλλους περιττούς προλόγους ας περάσουμε στα προτεινόμενα σημεία για σήμερα Σάββατο.

271 2 1,50

Προτελευταία αγωνιστική σήμερα και τα κουκιά πλέον είναι μετρημένα. Από τη μια η Πορτ Βειλ είναι παντελώς αδιάφορη βρίσκεται στη 19 θέση έχοντας 9 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αντίθετα η Γουίκομπ καίγεται για τους βαθμούς της νίκης καθώς θέλει αν παραμείνει στις θέσεις που οδηγούν στην απευθείας άνοδο. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 77 βαθμούς και ακλουθούν στη τρίτη η Έξετερ με 75 βαθμούς και στη τέταρτη θέση η Μπέρι. Θυμίζουμε ότι οι τρεις πρώτες ανεβαίνουν απευθείας. Η Πορτ Βέιλ είναι σε τραγική κατάσταση έχει να κάνει νίκη εδώ και ένα μήνα και είναι φανερό ότι έχει πετάξει λεύκη πετσέτα μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα. Ενδεικτικό είναι ότι στις τελευταίες 6 αγωνιστικές έχει πετύχει μόλις ένα γκολ. Εντός έδρας είναι ιδιαίτερα ασταθής με 6-5-11. Από την άλλη η Γουίκομπ είναι σε καλή κατάσταση με μόλις 2 ήττες σε 9 παιχνίδια χωρίς βέβαια να εντυπωσιάζει με την απόδοση της, ίσως και λόγο του άγχους. Λογικά θα το πάρει το τρίποντο η Γουικομπ.

297 2 1,45
Κοπεγχάγη , Μπρέντμπι και κατά δεύτερο λόγο η Οντένσε κονταροχτυπιούνται για το ποια ομάδα θα κόψει πρώτη το νήμα. Τα περιθώρια για γκέλες αρχίζουν και στενεύουν. Εκ διαμέτρου αντίθετοι οι στόχοι των δυο σημερινών αντιπάλων αφού από τη μια η Κοπεγχάγη θέλει να παραμείνει στη πρώτη θέση στην όποια ισοβαθμεί με την Μπρέντμπι ενώ από την άλλη η Χόρσενς θέλει να διατηρήσει την απόσταση των δυο βαθμών που τη χωρίζει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αν και δεν παίζει τρομερή μπάλα η Κοπεγχάγη εν τούτοις καταφέρνει και παίρνει τα παιχνίδια. Εκτος έδρας τα πάει αρκετά καλά έχοντας (7-3-3) από την άλλη η Χόρσενς προέρχεται από τη πεντάρα που έφαγε στην έδρα της Ράντερς και σίγουρα θα θέλει μια καλή εμφάνιση κόντρα στη Κοπεγχάγη. Στην έδρα της βέβαια δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο αφού έχει μέτρα 3 νικες-6 ισοπ.- 5 ήττες. Στα αγωνιστικά οι γηπεδούχοι μετρούν 2 απουσίες και μία επιστροφή ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν μόνο ένα αμυντικό αμφίβολο. Δίκαιη η απόδοση του διπλού στον οπαπ ενώ στις εταιρίες του εξωτερικού παίζεται το διπλό γύρω στο 1,40.


325  2  1.50
Η PSV προέρχεται από τη  ευρεία νίκη κόντρα στον Αγιαξ με 6-2 και σε συνδυασμό με την γκέλα της Χερενφεν βρέθηκε στη τέταρτη θέση ισοβαθμόντας μαζί της . Το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση μετρώντας 7 νίκες στα τελευταία 10 παιχνίδια, παίζοντας μάλιστα  και πολύ καλό ποδόσφαιρο. Από την άλλη η Χέρακλες είναι ντεφορμέ με μόλις δύο νίκες στα τελευταία 10 παιχνίδια, τη προηγούμενη αγωνιστική πήρε το φιλί της ζωής νικώντας με 4-0 τη Μπρέντα στο γήπεδό της και κράτησε έτσι τον αέρα τεσσάρων βαθμών από τη ζώνη των μπαράζ υποβιβασμού. Η Χέρακλες είναι μία κλασσική ομάδα έδρας, αγωνίζεται σε συνθετικό χλοοτάπητα κάτι το οποίο δυσκολεύει όλους τους αντιπάλους της, όπου κακά τα ψέμετα αυτό είναι και η δύναμή της. Η απόδοση του διπλού πέφτει σε πάρα πολλές εταιρίες στοιχημάτων, κάτω και από το 1,50 του οπαπ.  Ακολουθώ και εγώ το ρεύμα ...

333 1 1,55
Η Πατσούκα βρίσκεται πλέον στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος ύστερα από την ήττα με 2-0 κόντρα στη Μονάρκας. Στην έδρα της είναι ιδιαίτερα δυνατή με 6 νίκες και μόλις 1 ισοπαλία. Από την άλλη η Κρουζ Αζουλ είναι σε τραγικη κατάσταση, μέτρα ήδη 5 συνεχόμενες ήττες και βρίσκεται φυσιολογικά στη 16 θέση. Πλέον το μυαλό της το έχει στο Champions League και στον αγώνα ρεβάνς κόντρα στην Ατλάντε. Είναι και ο μοναδικός στόχος που της έχει απομείνει αν και η πρόκριση είναι δύσκολη καθώς στο πρώτο αγώνα ηττήθηκε με 2-0. Στα αγωνιστικά δύο απουσίες για τους γηπεδούχους και 2 επιστροφές για τους φιλοξενούμενους. Πέρα από τη δεδομένη διαφορά στην αγωνιστική κατάσταση των δυο ομάδων, το ενδεχόμενο να μην τα δώσει όλα σήμερα η Κρουζ Αζουλ κάνει τον άσσο ακόμη πιο ισχυρό. 

Αν υπάρξει κάτι νεότερο θα επανέλθω ....

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ !!!