Τρίτη 14 Απριλίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ

Καλημέρα σε όλους,

378 2,50 ΜΠΑΓΕΡΝ 3,25 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2,25
Δεν νομίζω οτι υπάρχει αμφιβολία για το ποια ομάδα θα περάσει στην επόμενη φάση. Τη προηγούμενη τετάρτη η Μπαρτσελόνα έδωσε μία παράσταση για ένα ρόλο και για ένα κομπάρσο οπου περίμενε μαρτυρικά να τελειώσει ο αγώνας. Θα έλεγα οτι οι Καταλανοί σεβάστηκαν την ιστορία και τη φανέλα της Μπάγερν και για αυτό σταμάτησαν μόνο στα τέσσερα. Είχε βέβαια απουσίες αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορει να αποτελέσει δικαιολογία αυτό. Σήμερα επιστρέφουν οι Λαμ, Φαν Μπούιτεν, Λούσιο αντίθετα παραμένουν εκτός οι Κλόζε και Όντο. Οι Καταλανοί οπου πάνε στο Μόναχο για τυπικούς λόγους , δεν θα έχουν στη διαθεσή τους, τους Μάρκεζ, Αμπιντάλ και Μιλίτο. Κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκουραστεί και ο Ανρι όπου ταλαιπωρέιτε από έναν μικροτραυματισμό. Αδιάφορο στοιχηματικά παιχνίδι με την έννοια ότι, λυπάμαι που το λέω αυτό για μία ομάδα σαν τη Μπάγερν, αλλά εξαρτάται κυρίως από τα κέφια της Μπαρτσελόνας. Λογικά δεν θα εμφανίσει τόσο τραγική όσο παρουσιάστηκε την περασμένη τρίτη και θα θελήσει να πέσει με το κεφάλι ψηλά.
Διαιτητής : Κανταλέχο (Ισπανός)

379 2,15 ΤΣΕΛΣΙ 3,25 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 2,85
Κόντρα στα προγνωστικά η Τσέλσι πήρε μία ανέλπιστη νίκη (κυρίως ως προς την έκταση του σκορ) μέσα στο Άνφιλντ με 3-1. Σε ένα παιχνίδι οπυ ξεκίνησε πολύ καλά για τους
κόκκινους αφού προηγήθηκαν μόλις στο 6 λεπτό με γκολ του Τόρες. Η συνέχεια ωστόσο ήταν δυσανάλογη αφού με δύο κεφαλιές του Ιβάνοβιτς βρέθηκαν πίσω στο σκορ και 3 λεπτά αργότερα από το 1-2 ήρθε και ο Ντρογκμπά και διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Που σημαίνει οτι η Λίβερπουλ πρέπει να πετύχει τουλάχιστον 3 γκολ σήμερα. Δύσκολο, με βάση τη μέχρι τώρα πορεία του Χίτινγκ ο οποίος δεν μας έχει δείξει τέτοια πράγματα. Στα αγωνιστικά για τους γηπεδούχους εκτός είναι οι Τέρι με τη θέση του να παίρνει ο Καρβάλιο, εκτος επίσης και ο Μποσίνγκουα με τον Ιβάνοβιτς να διατηρεί τη θέση του στη βασική 11αδα. Για τη Λίβερπουλ παίζει κανονικά ο Τζέραρντ όπου και ξεπέρασε και τον τραυματισμό του ενώ επιστρέφει και ο Μασεράνο όπου δεν αγωνίστηκε στον αγώνα της προηγούμενης τετάρτης. Δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη , θα ρίσκαρα πάντως με Χ-2.

Διαιτητής: Ροζέτι (Ιταλός)