Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

ΑΠΟ ΤΗΣ 04:00 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΝΝΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΗΛΩΝ ΤΟΥ SITE ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Μετά από θετικό μεσοβδόμαδo κουπόνι όπου τα πήγαμε πολύ καλά , το σημερινό πρόγραμμα όπως είχαμε ήδη πει από χτες είναι από τα πιο μεγάλα της χρονιάς. Ωστόσο δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζει. Παρ όλα αυτά έχω βγάλει μια δυάδα, με αρκετό ρίσκο πάντως.

101 2 1,95
Τιμήσαμε την Έλφσμποργκ τη πρώτη αγωνιστική κόντρα στη Χάμαρμπι αλλά δεν μας δικαίωσε αφού έληξε 1-1. Σε αυτό το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ καλή προηγήθηκε με ένα τυχαίο γκολ η Άγαρμπη ισοφάρισε στο 55 η Έλφσποργκ με πέναλτι και μετά από 10 λεπτά ξανά κέρδισε πάλι πέναλτι αλλά το έχασε. Δημιούργησε αρκετές φάσεις που θα μπορούσαν να είχαν καταλήξει σε γκολ και έδειξε ότι δίκαια τη χρίζουν φαβορί του πρωταθλήματος. Από την άλλη η Έρεμπρο στο πρώτο παιχνίδι έφερε ισοπαλία με τη Τζουγκάρντεν, δεν έδειξε τίποτα το ιδιαίτερο, γενικά πάντως πρόκειται για μέτρια ομάδα οπού τη βλέπω να τερματίζει στη μέση της βαθμολογίας. Στο γήπεδο της αναμένεται να φανεί πιο ισχυρή αλλά πιστεύω ότι αυτή τη φόρα τις φάσεις που θα δημιουργήσει η Έλφσμπορκ θα της τελειώσει. Σίγουρα το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο.

132 2 1,65
Η Αλκμάαρ έχει συνολικά, μέχρι στιγμής, 2 ήττες στο πρωτάθλημα. Η μια προσήλθε από τη Μπρέντα στην αρχή του πρωταθλήματος. Ξανά συναντήθηκαν οι δυο ομάδες για το κύπελλο αλλά πάλι το 'τρένο' της Ολλανδίας έχασε με 1-2. Δύσκολα θα τριτώσει το κακό για την Αλκμάαρ αν και πλέον έχει μια διάφορα ασφάλειας 11 βαθμών από τον δεύτερο και λογικά είναι αδιάφορη καθώς απομένουν συμπεριλαμβανομένης και αυτή της αγωνιστικής μόλις 5 αγωνιστικές. Η Μπρέντα στην έδρα της μέτρα 7-3-5 ενώ η Αλκμάαρ έχει 10-3-1 εκτος. Στα αγωνιστικά οι γηπεδούχοι έχουν 5 απουσίες ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν 3 απουσίες εκ των όποιων οι 2 μακροχρόνιες. Η απόδοση του διπλού είναι σε πτώση σε πολλές εταιρίες.

Να πούμε κλείνοντας ότι όλες οι στήλες του site θα αννανεωθουν πλήρως στις 04:00 τα ξημερώματα.

Καλή τύχη και καλά κέρδη !!!