Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ update

Καλημερα , το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει πλήρη αγωνιστική σε Ιταλία Β και στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας. Για σήμερα θα κρατήσω μόνο την ακόλουθη τριάδα με μικρές είναι η αλήθεια αποδόσεις αλλά το πρόγραμμα δεν είναι ιδιαιτέρως εύκολο . Για αύριο ήδη καλοκοιτάζω το διπλό της Βέρντερ για τους λόγους που αναφέρω παρακάτω.

107 1 1,40
Η Πάρμα προέρχεται από τη νίκη στο ντέρμπι με 4-1 κόντρα στην Έμπολι και ξεπέρασε με το καλύτερο τρόπο την απροσδόκητη γκέλα με το Τρεβίζο. Η Πάρμα στην έδρα της φέτος είναι αήττητη (7-8-0), βρίσκεται σε πολύ καλή αγνωστική κατάσταση αγνοώντας την ήττα εδώ και 15 αγωνιστικές, διεκδικεί την απευθείας άνοδο έχει κατά γενική ομολογία από τα καλύτερα σύνολα στη κατηγορία, σήμερα χρειάζεται επειγόντως τους βαθμούς για να μην μείνει πίσω στη κούρσα της ανόδου. Από την άλλη και η Μάντοβα θέλει τη νίκη για τους δικούς της λόγους στη προσπάθεια της να αποφύγει τα μπαράζ υποβιβασμού. Εκτός έδρας είναι μέτρια (4-4-7). Σήμερα θα έχει και 5 βασικές απουσίες. Ένα ακόμα γεγονός που πρέπει να λάβουμε ειπόψην μας είναι το πολύ δύσκολο πρόγραμμα που έχει η Πάρμα. Και εδώ ο άσσος είναι το μεγάλο φαβορί, παίζεται εντόνως στις εταιρίες του εξωτερικού ενώ η snai έχει δώσει τον άσσο στο 1,50. Μικρή πάντως η απόδοση του άσσου.

132 2 1,75
Η Κέμπριτζ μείωσε τη διαφορά από τη πρώτη Μπέρτον στους 5 βαθμούς, με τη Μπέρτον όμως να έχει 2 παιχνίδια λιγότερα. Η Κέμπριτζ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και αγνοεί την ήττα εδώ και δύο μήνες. Εκτός έδρας δεν είναι κακή με ρεκόρ 6-8-4. Από την άλλη η Μπάροου μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού, αυτή τη στιγμή βρίσκεται κάτω από τη διαχωριστική γραμμή. Δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση με μόλις δύο νίκες στα τελευταία 10 παιχνίδια. Εντός έδρας παρουσιάζεται ασταθής με 6 νίκες 7 ισοπ. και 4 ήττες
Αγωνιστικά οι γηπεδούχοι έχουν σοβαρές απουσίες αφού θα λείψουν από το σημερινό παιχνίδι ο πρώτος σκόρερ της Γουόκερ και Μάρτιν από την άλλη κομπλέ η Κέμπριτζ. Η απόδοση του διπλού πέφτει στις εταιρίες του εξωτερικού. Εύκολα δύσκολα πιστεύω ότι η Κέμπριτζ θα πάρει το τρίποντο.

134 1 1,40
Η Χίστον προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες από Κέτερινγκ και Μπάροου και έχασε έτσι την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί τις γκέλες της Μπερτον και να διεκδικήσει τη πρώτη θέση και την απευθείας άνοδο. Ακόμα πάντως διατηρεί κάποιες ελπίδες, έχει και δυο παιχνίδια λιγότερα. Πλέον έχουν στενέψει και τα περιθώρια μετά τις πρόσφατες γκέλες αφού την έφτασαν οι αντίπαλοί της για τις θέσεις των πλει οφ στους 4 βαθμούς. Μεγάλος της ατού είναι η έδρα της όπου έχει να χάσει , αν δεν με απατά η μνήμη μου, από της 30/8/08. Σήμερα αντιμετωπίζει τη προτελευταία Γκρέις η οποία έχει μόλις μια νίκη στα τελευταία 10 παιχνίδια ενώ εκτός έδρας κυριολεκτικά χάνεται μετρώντας 2 νίκες , 4 ισοπαλίες και 12 ήττες. Σήμερα έχει και απουσίες καθώς της λείπουν ο τερματοφύλακας Μπέκγουιθ, o Γούελς και ο στόπερ Έλιοτ. Λογικά η Χίστον θα το πάρει το παιχνίδι.

Για όσους παίζουν ισοπαλίες
105 Χ 2,65

Για αύριο,
Από σήμερα να σας πω ότι μου αρέσει το διπλό της Βέρντερ μέσα στη Σεντ Ετιέν. Η απόδοση του διπλού πέφτει σχεδόν παντού, η απόδοση του οπαπ είναι από τις μεγαλύτερες που κυκλοφορούν (2.50). Περιμένω τα τελευταία νέα αλλά αυτά που ξέρω μέχρι στιγμής είναι ότι η Βέρντερ κατεβαίνει με βασική ομάδα (σύμφωνα με την kicker.de) ενώ για τους γηπεδούχους υπάρχουν κάποιοι αμφίβολοι. Το σκορ του πρώτου αγώνα είναι τέτοιο που δεν επιτρέπει στη Βέρντερ να παρουσιαστεί αδιάφορη στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Εκτιμώ ότι θα πέσει και στον οπαπ η απόδοση του διπλού. Το μόνο αρνητικό είναι ότι η Βέρντερ δεν έχει κερδίσει ποτέ σε γαλλικό έδαφος. Ρισκάρω με το διπλό γιατί μου αρέσει η απόδοση. Εννοείται ότι αύριο θα τα πούμε όλα αναλυτικά.

Καλή τύχη !!!!