Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Καλημέρα , λέγαμε από την προηγούμενη εβδομάδα οτι ξεκινάει αυτό το σαβ/κο η Νορβηγία αλλά ... ουδέποτε την είδαμε στο κουπόνι μας. Για σήμερα έχω ξεχωρίσει τα ακόλουθα σημεία.

239 2 1.50
Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λογους η καθε μία. Η Μπάγερν προερχεται απο τη πανηγυρικη προκριση κοντρα στη Σπορτινγκ( η οποία ακόμα μετάει γκολ) και τη ευρία νικη για το πρωτάθλημα με 5-1 κόντρα στο Αννόβερο. Σημερα θελει τη νικη για να πλησιασει ακομα περισσοτερο τη Χέρτα ενώ απο την αλλη η Μπόχουμ χρειάζεται τους βαθμούς προκειμένου να αποφύγει τον υποβιβασμο. Στα καθαρά αγωνιστικά για τη Μπάγερν είναι εκτός οι Τόνι, Μπορόφσκι και Ριμπερί από την άλλη η Μπόχουμ έχει 4 απουσίες. Νομίζω οτι αν παιξει η Μπάγερν σοβαρα εύκολα ή δυσκολα θα πάρει τους τρεις βαθμούς παρόλου που η Μπόχουμ εμφανίζεται ανεβασμένη τελευταία. Σε πολλές εταιρίες του εξωτερικού υπαρχεί πτώση του διπλού.

248 1 1.40
Η Γουλβς το τελευταιο διαστημα έδειξε να κάνει κοιλιά ωστόσο τη προηγουμνη αγωνιστικη καταφερε και πηρε διπλο μεσα στο Χίλσμπορο. Παρέμεινε ετσι στη πρώτη θέση με μικρη πάντως διαφορα σε σχεση με το δευτρεο και τον τρίτο, μέσα στο Μολινό είναι εξαιρετικα δυνατή μετρώντας 11 νικες 4 ισοπαλιες και μόλις τρεις ήττες. Απο την άλλη η ομαδα της Τσάρλτον βυθίζεται ολο και περισσοτερο στη βαθμολογια κάνωντας βήματα προς τη Λιγκ one, εχασε και απο τη Γουότφορντ με 2-3 το προηγούμενο σάββατο ενώ την τρίτη πήρε ισοπαλία με 2-2 από τη Ρέντιγκ , εκτος εδρας "χάνεται" μετρωντας 12 ηττες σε 18 παιχνιδια και μία μόλις νικη. Στα αγωνιστικά οι γηπεδούχοι έχουν 2 σημαντικές επιστροφές και 2 απυσίες ( όχι σημαντικές) από την άλλη η Τσάρλτον πρακτικά πλήρης η αποστόλη της αφού έχει μόνο καποιες μακροχρόνιες απουσίες. Αν καταφερει και πάρει βαθμους μέσα στο Μολινό τότε σίγoυρα θα μιλάμε πρώτου μεγέθους έκπληξη.

315 2 1.75
Δεν βλέπω έκπληξη η Βασιλεια αν δεν θέλει να χάσει την επαφή της με την πρώτη Ζυρίχη κάτι τέτοια παιχνίδια οφείλει να τα κερδίζει. Η Σιον δεν είναι τίποτα το σπουδαίο θα έλεγα οτι ειναι μια μέτρια ομάδα και τίποτα παραπανω. Από τη Βασιλέια λείπουν ο παιχταράς Ντερτιγιοκ,ο Κοστάντσο και ο Ρούμπιο απο την άλλη για τη Σιόν υπάρχουν 2 απουσίες.

336 2 1.55
Η Τβέντε σήμερα θέλει τους τρείς βαθμούς για να διατηριθεί στη δεύτερη θέση απο την ισοπαλια στο ντέρμπι κόντρα στη PSV με 1-1. Ειναι απο τις ομαδες που εχουν ιδιαιτερη εφεση στο σκοραρισμα. Μπροστα όπως έχουμε πει πολλές φορές η τριάδα της δημιουργούν πολλούς κινδύνους σε κάθε αντίπαλη άμυνα. Εκτός εδράς παρουσιάζεται δυνατή με 7 νικες και μόλις 2 ήττες. Από την άλλη η Βιλεμ πριν τη νίκη της τη προηγούμενη παρασκευή μέσα στην έδρα της Σπάρτα Ρ. μετρούσε 6 συνεχομενες ήττες. Στην έδρα της ειναι ιδιαίτερα ασταθής αφού μετρά 5 νίκες και 7 ήττες ενώ δεν έχει ακόμα εξασφαλίσει τη παραμονή της. Αγωνιστικά η Βίλεμ έχει σήμερα 4 βασικές απουσίες ενω οι φιλοξενούμνοι είναι κομπλέ.

237 1 1.40
Η Γκέρμιναλ είναι από τις ομάδες που σίγουρα έχουν κλέψει την παράσταση σε αυτόν το δεύτερο γύρο. Σε αυτό το γεγονός σίγουρα βοήθησαν και οι μεταγραφές που έγιναν τον Ιανουάριο στο ήδη πάντως καλό ρόστερ που είχε. Από την άλλη η Μονς έχασε στο 90' από την Σταντάρ Λ. , εκτός έδρας μετρά 10 ήττες σε 12 παιχνίδια μη έχοντας κάνει νίκη. Αγωνιστικά οι γηπεδούχοι μετρούν μία απουσία ενώ οι φιλοξενούμενοι δύο. Η διαφορά ποιότητας των ομάδων είναι εμφανής και λογικά η Γκέρμιναλ θα προσθέσει μία ακόμα νίκη.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ !!!