Κυριακή 22 Μαρτίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Άσχημα έκλεισε η χθεσινή μέρα αφού είχαμε 3 στα 6 προτεινόμενα σημεία. Μας πέρασε η Κοτσαέλισπορ(2,15), Μπορντό(1,55) και Γιουβέντους(2,45) και χάσαμε τις Μπέρι, Λιβόρνο και Μάντσεστερ. Επίσης πιάσαμε και την έκπληξη της Φορεστ Γκριν. Με αλλά λόγια μας πέρασαν τα μεγάλα σημεία και χάσαμε τα 3 παιχνίδια του 1,40. Όσον αφορά το πρώτο (τη Μπέρι δηλαδή) ισοφαρίστηκε στο 90’, όσο για τη Λιβόρνο οφείλω να πω ότι τη πάτησα γιατί όπως έγραψα και στην αρχή της χθεσινής ανάλυσης του παιχνιδιού δεν θα το έπαιζα υπό φυσιολογικές συνθήκες ωστόσο παρασύρθηκα κυρίως από το γεγονός ότι είχε πάρει πολύ χοντρό παιχνίδι στον άσσο στο ανταλλακτήριο αλλά και σε πολλές εταιρίες έπεφτε η απόδοση του άσσου. Η Λιβόρνο προηγήθηκε 2-0 και το παιχνίδι έληξε 2-3. 1 ημίχρονο – 2 τελικό, είναι να μην σε βάζει σε σκέψεις τι στιγμή που έσπασε και το Χ της Φροζινονε όπου, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, όλοι είχαμε την αίσθηση ότι ήταν στημένο. Οι περισσότεροι μπουκ είχαν αποσύρει αυτό το παιχνίδι. Τέλος η Μάντσεστερ έχασε από τη Φούλαμ με 2-0, η μόνη δικαιολογία που μπορούμε να πούμε είναι ότι η Μάντσεστερ έπαιζε για σχεδόν 65 λεπτά με 10 παίχτες λόγο αποβολής του Σκόουλς στο πέναλτι που έκανε και εκτέλεσε εύστοχα ο Μέρφι. Φαντάζομαι δεν περιμένετε από εμένα να σας πω ότι η Λίβερπουλ σήμερα έχει παιχτεί από όλο το πλανήτη. Γενικά η χθεσινή μέρα κρίνοντας από το τι είχε παιχτεί ειδικά στην Αγγλία και στη Β Ιταλίας νομίζω ότι ελάχιστοι θα πέρασαν κάποιο δελτίο. Αντίθετα το βραδύ όσοι έπαιξαν το λεγόμενο διορθωτικό δελτίο οι περισσότεροι θα οδηγήθηκαν στο ταμείο. Αυτά όσον αφορά τα χθεσινά , στα σημερινά έχω επιλέξει την ακόλουθη τριάδα

789 2(-2,5) 1,75
Ξεκινάμε από το κουπόνι του μπάσκετ και το 2 της Γκραν Κανάρια μέσα στην έδρα της Μπρουεσα. Η Μπρουέσα έχει ως βασικό στόχο την εξασφάλιση της παραμονής, έχει μια μετρά έδρα μετρώντας 6 νίκες και άλλες τόσες ήττες από την άλλη Κανάρια παλεύει να μπει στη τετράδα. Δίνω πρώτη τύχη στους φιλοξενούμενους, λόγο ποιότητας ομάδας και λογικά θα καλύψουν και το χάντικαπ των 2,5 πόντων. Σε κάποιες εταιρίες του εξωτερικού το χάντικαπ το είδα και στους 3,5 πόντους. Όσοι έχουν δορυφορική κεραία μπορούν να το δουν στο ANDALUCIA TV.

426 2 1,55
Γυρνάμε στο κουπόνι του ποδοσφαίρου και στην αναμέτρηση της Σαρλερουά με τη Σταντάρ Λ. Καταρχήν το παιχνίδι είναι τοπικό ντέρμπι και λόγο της σπουδαιότητας του παιχνιδιού αναμένεται υψηλή η προσέλευση των φιλάθλων. Οι γηπεδούχοι έχουν ανέβει εμφανώς τις τελευταίες αγωνιστικές ανέβηκαν και βαθμολογικά και πλέον έχουν ένα αέρα τεσσάρων βαθμών από τα μπαράζ του υποβιβασμού . Στην έδρα της πάντως παραμένει ιδιαίτερα ασταθής αφού μετρά 5-3-5. Σήμερα δεν έχει σημαντικές απουσίες. Από την άλλη η Σταντάρ Λ. βαδίζει από νίκη σε νίκη, δεν έχει περιθώρια για γκέλες ειδικα μετα τη χθεσινή νίκη της Αντερλεχτ. Τα λέγαμε από το καλοκαίρι όταν παρά λίγο να αποκλείσει τη Λίβερπουλ ότι είναι μακράν η καλύτερη ομάδα φέτος στο Βέλγιο και δικαιότατα βρίσκεται στη πρώτη θέση. Σημαντική η επιστροφή του αρχηγού Ντεφούρ (23/3). Λογικά η Σταντάρ θα περάσει.

416 Χ 2,70 2 2,75
Τι ωραίο χ που βολεύει και τους δυο . Αφού ο Ηρακλής έχει απόσταση ασφάλειας από τις θέσεις του υποβιβασμού 7 βαθμούς. Από την άλλη η Λάρισα έχει διαφορά τεσσάρων βαθμών από την 6η Ξάνθη. Σήμερα ο Ηρακλής έχει επιστροφές ενώ και για τη Λάρισα επιστρέφει ο Γιαννακόπουλος. Εκτιμώ ότι αν δεν έρθει το χ τότε δεύτερο σημείο είναι το διπλό και όχι ο άσσος.

Αν υπάρξει κάτι νεότερο θα επανέλθω ...

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ !!!