Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Μας πέρασε η χθεσινή τριάδα με Μποέμιαν (2,05), Σταντάρ (1,45) και Ντέρι (1,55). Για πολλοστή φορά έπεσα μέσα, σε αυτό που έγραψα χτες το πρωί ότι το διπλό της Μποέμιαν είναι στοιχηματική ευκαιρία και ο οπαπ θα ρίξει την απόδοση, όπως και έγινε. Καλά μπήκε και η Ιρλανδία με 2 στα 2, για να δούμε πως θα κυλήσει στη συνέχεια. Για τα σημερινά θα ασχοληθώ με την ακόλουθη τριάδα.

158 2 2.05
Η Μίλτων προέρχεται από την ισοπαλία με 2-2 κόντρα στη πρωτοπόρο Λέστερ σε ένα παιχνίδι όπου για ακόμη μια φορά ήταν πολύ καλή. Βρίσκεται στη τρίτη θέση αλλά με τρία παιχνίδια λιγότερα από τις δυο πρώτες. Εκτός έδρας είναι εξαιρετικά δυνατή με 10 νίκες ,3 ισοπαλίες και 3 ήττες επίσης διαθέτει και τη δεύτερη καλύτερη επίθεση. Από την άλλη η Σουίντον η όποια μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε την τελευταία Τσέλντεναμ αφού αναδείχτηκε ισόπαλη με 2-2.
Στην έδρα της είναι μέτρια με 5-5-7 στα καθαρά αγωνιστικά η Σουίντον έχει 3 απουσίες και η Μίλτων 2 απουσίες. Καλή και η απόδοση του 2,05 κοντά στο μ.ο των εταιριών του εξωτερικού.

198 1 1,50
Η Πίτερχεντ βρίσκεται σε μια ανοδική πορεία τελευταία μάλιστα έχοντας ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα. Έτσι πλέον βρίσκεται στη τρίτη θέση, είναι δηλαδή στα μπαράζ ανόδου έχει ελπίδες για την πρωτιά και την απευθείας άνοδο. Στην έδρα της είναι πολύ δυνατή με 7-3-2. Από την άλλη η Κουήνς Παρκ είναι σε τραγική κατάσταση έχει να κάνει νίκη από της 3/1 (κόντρα στη Πίτεχερντ !!!) και λογικά δεν βλέπω να αποφεύγει τα μπαράζ του υποβιβασμού. Σήμερα έχει και 4 απουσίες ενώ από την ομάδα της Πίτεχερντ θα λείψει ο πρώτος σκόρερ της. Εύκολα δύσκολα θα το πάρει το τρίποντο η Πίτεχερντ έστω και χωρίς τον Μπάβιτζ.

255 1 1.65
Η Πατσουκα προέρχεται από τη σφαλιάρα με την ήττα από την Γουαδαλαχάρα με 5-0 παραμένοντας όμως στη πρώτη θέση. Με αποτέλεσμα να χαλάσει κάπως τις έως τώρα πολύ καλές εντυπώσεις που είχε δημιουργήσει. Νομίζω ότι σήμερα τις δίνεται μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες αφού αντιμετωπίζει την Τέκος. Η Τέκος που όπως έχουμε πει φέτος έχει αποδυναμωθεί και έχει ως στόχο την αποφυγή το υποβιβασμού . Παραδοσιακά χάνει μεγάλο μέρος από τη δύναμη της όταν αγωνίζεται εκτός έδρας. Καλή η απόδοση του 1,65 , κάπου εκεί παίζεται και στις περισσότερες εταιρίες του εξωτερικού.

ΥΓ: Στο αριστερό μέρος της σελίδας κάνοντας κλικ στη λέξη ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ μπορείτε να διαβάσετε την ανάλυση που έκανα για το πρωτάθλημα της Ιρλανδίας και νομίζω αξίζει το κόπο να του ρίξετε μια μάτια.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΑ ΤΑΜΕΙΑ !!!