Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Δεν πήγαν καλά οι χθεσινές μας προτάσεις αφού είχαμε 2 στις 5. Χάσαμε το Καμερούν το όποιο ηττήθηκε 1-0 από το Τόγκο με τον Αντρεμπαγιόρ όχι μόνο να παίζει έπειτα από 1,5 μηνά αλλά και να σκοράρει, την Πορτογαλία όπου έμεινε στο 0-0 με τη Σουηδία και πλέον μετρά 4 σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα αλλά και τα ξημερώματα τις ΗΠΑ όπου ήρθαν 2-2 με το Ελ Σαλβαδόρ. Γενικά νομίζω ότι ήταν μια πολύ καλή μέρα η χθεσινή αφού πέρασαν παρά πολλά σημεία όπου είχε στηριχτεί ο κόσμος Το σημερινό πρόγραμμα του ποδοσφαίρου είναι περιορισμένο για αυτό και θα ασχοληθούμε με το κουπόνι του μπάσκετ όπου υπάρχει ενδιαφέρον.

787 1(-0,5) 1,75
Ξεκινάμε από το κουπόνι του μπάσκετ και τον άσσο της Γκραν Κανάρια κόντρα στη Ρέαλ. Η Γκραν Κανάρια βρίσκεται στη 5η θέση διαθέτοντας μια από τις πιο καυτές έδρες στο πρωτάθλημα όπου έχει 11 νίκες και μόλις μια ήττα, βρίσκεται σε παρά πολύ καλή κατάσταση με 7 νίκες στα τελευταία 10 παιχνίδια. Από την άλλη η Ρεάλ βρίσκεται στη 4η θέση και μακριά από την έδρα της είναι ιδιαίτερα ασταθής όπου μετρά 7 νίκες και 6 ήττες. Κυρίως παράγοντας που μας οδηγεί στον άσσο είναι η κούραση της Ρεάλ από τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Το σημερινό παιχνίδι είναι το τέταρτο που δίνει σε διάστημα μιας εβδομάδας. Επίσης οι περισσότεροι παίχτες θα έχουν το μυαλό τους στο παιχνίδι ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. Η εταιρία έχει δώσει μόλις 0,5 πόντους χάντικαπ στη Ρεάλ όποτε είναι σαν να μας ζητεί να βρούμε νικητή. Στις εταιρίες του εξωτερικού είναι σε πτώση ο άσσος. Όσοι διαθέτουν δορυφορικό δέκτη το παιχνίδι καλύπτεται ζωντανά απο το ANDALUCIA TV.

785 2 (-2,5) 1,75
Τοπικό ντέρμπι της Μπολόνιας με έντονη αντιπαλότητα το παιχνίδι Φορτιτούντο
(Κλιμάμιο Μπολόνια) με τη Βίρτους Μπολόνια Η Βίρτους είναι σε παρά πολύ καλή κατάσταση μετρώντας σερί νίκες ενώ από την άλλη η ιστορική Φορτιτουντο προέρχεται από 3 σερί ήττες και μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Ναι μεν το κίνητρο παραμονής είναι μεγαλύτερο από το κίνητρο της δεύτερη θέσης αλλά επειδή εδώ θα πέσουν κορμιά λόγο του ότι είναι τοπικό ντέρμπι θα πάω με την καλύτερη ομάδα. Στο στοίχημα νίκης στις εταιρίες του εξωτερικού το διπλό παίζεται στο 1,50 και ο άσσος στο 2,80.

Όσον αφορά το κουπόνι του ποδοσφαίρου βλέπω να μην χάνουν (δηλαδή προς το Χ-2) οι Μπάρι, Χέρκουλες και Βαγιεκάνο.

Αυτά τα ολίγα για σήμερα ..
Καλή τύχη σε όλους !!!!