Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ update

Αρκετά ενδιαφέρον το σημερινό κουπόνι με αρκετά σημεία να ξεχωρίζουν. Ο οπαπ αυτό το Σαβ/κο μας έκανε την τιμή και έβαλε τη Α Νορβηγίας. Να πούμε ότι την επόμενη εβδομάδα δεν θα διεξαχθούν αγώνες στα μεγάλα πρωταθλήματα λόγο εθνικών ομάδων. Επίσης έχουμε αρχίσει να μετράμε αντίστροφα για το πρώτο πέσιμο της καρό σημαίας, σε μια εβδομάδα ξεκινά η F1 όπου θα τη παρακολουθούμε φέτος από τον ΑΝΤ1 και όχι από τον ALPHA όπως είχαμε συνηθίσει.

241 2 1,40
Η Μάντσεστερ προέρχεται από την ήττα με 1-4 μέσα στο Ολντ Τράφορντ από τη Λίβερπουλ. Κάτι που νομίζω ότι θα πείραξε το ηθικό των παιχτών. Έχω την αίσθηση για να μην πω την βεβαιότητα ότι σήμερα η Μάντσεστερ θα θελήσει να ξεσπάσει και ο αποδιοπομπαίος τράγος θα είναι η Φούλαμ. Την οποία πριν τρεις εβδομάδες είχε νικήσει πάλι μέσα στο ΚΡΕΙΒΕΝ ΚΟΤΑΤΖ (όπου η Φούλαμ είναι δυνατή μέσα εκεί μετρώντας 8-3-3) με 0-4 για το θεσμό του κυπέλλου. Είναι από το πιο φορτωμένα σημεία της ημέρας και η απόδοση του διπλού είναι σε πτώση. 1,45 είναι η μέση απόδοση του διπλού στις ξένες εταιρίες. Η παράδοση είναι 9-11-13.

269 1 1,40
Δυο ομάδες με εκ διαμέτρου διαφορετικούς στόχους. Από τη μία η Μπέρι διεκδικεί με αξιώσεις την απευθείας άνοδο ενώ από την άλλη η Τσέστερ μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Η Μπέρι είναι από τις καλές και σοβαρές ομάδες της κατηγορίας, διαθέτει μια δυνατή έδρα (8-3-3) ενώ τους τελευταίους τρεις μήνες έχει υποστεί μόλις τρεις ήττες. Προέρχεται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες εκτός έδρας με Μόρκαμ και Λίνκολν. Σήμερα καλείται να επιστρέψει στις νίκες αφού αντιμετωπίζει μακράν τη χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος την Τσέστερ. Η οποία είναι σε τραγική κατάσταση , στα τελευταία τρία παιχνίδια έχει δηχθεί 9 γκολ. Και αν δεν είχαν αφαιρεθεί 30 βαθμοί από τη Λούτον θα ήταν αυτή κάτω από τη διαχωριστική γραμμή του υποβιβασμού. Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος ίσως γίνει και αυτό. Μέσα σε όλα αυτά προσθέστε και τα τεραστία οικονομικά προβλήματά της. Αν παίξει λίγο σοβαρά η Μπέρι θα το πάρει το παιχνίδι. Μία απουσία για την κάθε ομάδα. Περίπου στο 1,47 η μέση τιμή του διπλού στις εταιρίες του εξωτερικού.

225 1 2,15
Απλά τα πράγματα για την Κοτσαελισπορ σήμερα το παιχνίδι είναι τελικός ενώ η Άνκαρασπορ ήδη σκέφτεται την επόμενη χρόνια. Φαίνεται εξ άλλου και από το πως παρουσιάζεται στα τελευταία παιχνίδια της. Η Κοτσαελισπόρ παλεύει όλα τα παιχνίδια και αυτό φάνηκε και τη προηγουμενη αγωνιστική όπου πήρε ισοπαλία με 1-1 από τη Φενέρ. Η απόδοση του άσσου πέφτει σε πολλές εταιρίες ενώ και στο ανταλλακτήριο έχει πάρει παιχνίδι.

284 1 1.40
Υπο Φυσιολογικές συνθήκες δεν θα ασχολούμουν με αυτό το παιχνίδι αλλά παρατηρώ ότι σε όλες τις εταιρίες πέφτει η απόδοση του άσσου. Ο άσσος στο ανταλλακτήριο έχει πάρει πολύ μεγάλο τζίρο, το 1,40 του οπαπ είναι από τις μεγαλύτερες αποδόσεις που κυκλοφορούν στον άσσο. Από εκεί και περά το Λιβόρνο σήμερα θέλει νίκη για να μπει στις θέσεις που οδηγούν στην απευθείας άνοδο, στην έδρα της είναι αήττητη με 7 νίκες και 8 ισοπαλίες. Είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες, 17 στον αριθμό. Προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες με όχι και τόσο καλές εμφανίσεις. Από την άλλη η Ανκόνα απέχει 4 βαθμούς από τα μπαράζ του υποβιβασμού και σίγουρα δεν θα παρουσιαστεί αδιάφορη. Είναι η ομάδα με τη χειρότερη εκτός έδρας επίδοση όπου μετρά 11 ήττες σε 15 παιχνιδια. Στα τελευταία παιχνίδια έχει δείξει ένα πολύ κακό αγωνιστικό πρόσωπο.
Προέχετε πάντως από τη νίκη με 3-1 κόντρα στη Σαρλεντιτάνα, παιχνίδι εξάπτοντα για την αποφυγή των μπαράζ υποβιβασμού. Στα αγωνιστικά οι γηπεδούχοι έχουν 2 σημαντικές απουσίες ενώ και οι φιλοξενούμενοι έχουν 2 απουσίες.

331 2 1,50
Η Χάβρη είναι κατά τη γνώμη μου είναι υποβιβασμένη αν και μαθηματικά έχει ελπίδες, στην έδρα της μετρά 10 ήττες σε 14 παιχνίδια ενώ από την άλλη η Μπορντό θέλει πάση θυσία νίκη σήμερα αφού κυνήγα τόσο το πρωτάθλημα όσο και τις θέσεις που οδηγούν στο chl και φαντάζομαι ότι δεν θέλει να μείνει πίσω. Μια Μπορντό η οποία τελευταία δεν τα πάει καλά και φαίνεται να κάνει κοιλία. Σήμερα θα έχει και 4 βασικές απουσίες. Παρ όλα αυτά εδώ που έχουμε φτάσει αν θέλει πρωτάθλημα κάτι τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα παίρνει.

341 Χ 3,10 2 2,45
Αν και σε ένα ντέρμπι σαν και αυτό δεν μπορείς να κάνεις πρόβλεψη ωστόσο οι παρά πολλές απουσίες μας οδηγούν στο να φύγει από το Ολίμπικο της Ρώμης η Γιουβέντους χωρίς να χάσει. Εξ άλλου η Ρόμα δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Μοιρασμένη και η παράδοση 28-25-21.

Στο ανταλλακτήριο παίζονται αρκετά κάποια σημεία στη Β Ιταλίας. Συγκεκριμένα:
288 ΠΙΑΤΣΕΝΤΖΑ ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ Χ
( Έχει φτάσει η απόδοση στο ανταλλακτήριο 2,30 και συνεχώς πέφτει. Ποντάρεται πολύ και από ότι φαίνεται ο αγώνας δεν θα διεξαχθει στο γήπεδο και νοών νοείτο ….)
285 ΜΑΝΤΟΒΑ ΡΙΜΙΝΙ 1
(Λογικό υπό την έννοια ότι το Ρίμινι έχει μια απόσταση ασφάλειας ενώ η Μάντοβα θέλει πάση θυσία νίκη)
284 ΛΙΒΟΡΝΟ ΑΝΚΟΝΑ 1

ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ
278 ΟΛΝΤΙΡΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ Χ 3,25 2 3,40


ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ !!!