Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

Α ρε Βέρντερ ...

Καλημερα, χτες δυστυχώς δεν μας πέρασε το διπλό της Βέρντερ, ένα παιχνίδι που το λέγαμε από τη Τρίτη. Η απόδοση του οπαπ στο διπλό (2,50) ήταν από τις μεγαλύτερες που κυκλοφορούσαν και το είχαμε επισημάνει αυτό, όπως και ότι θα έριχνε ο οπαπ την απόδοση όπως και έγινε χθες το πρωί από 2,50 σε 2,35 και το απόγευμα σε 2,20. Λογικό ήταν να συμβεί αυτό αφού το διπλό έπεφτε σχεδόν παντού και έχει φορτωθεί υπερβολικά .
Στα του παιχνιδιού νομίζω ότι ήμασταν άτυχοι , αν και δεν το συνηθίζω να τα ρίχνω στην τύχη, γιατί ενώ προηγήθηκε 0-2 η Βέρντερ δέχτηκε την ισοφάριση σε 2-2, 30΄ δευτερόλεπτα πριν τη λήξη. Το πρώτο γκολ που έβαλε η Σεντ Ετιέν προέρχεται από απανωτά λάθη της άμυνας της Βέρντερ όπου προσπαθούσαν να βγάλουν τη μπάλα από τη περιοχή τους και την έστελναν λίγο παρά έξω στους παίχτες της Σεντ Ετιέν αυτό πρέπει να έγινε τουλάχιστον 3-4 φορές στην ιδία φάση και φυσιολογική εξέλιξη όταν είσαι ανίκανος να διώξεις τη μπάλα από την περιοχή σου , αυτή να καταλήγει στο πλεκτό. Όσο για το 2-2 βρισκόμαστε στις καθυστερήσεις κάθετη μπαλιά στη πλάτη της άμυνας, απροσεξία των αμυντικών και … κουβά εμείς. Στο ενδιάμεσο είχε την ευκαιρία να τελειώσει το παιχνίδι όταν προ κενής εστίας ο Diego έστειλε τη μπάλα στον αμυντικό που ήταν πάνω στη γραμμή. Ένα γεγονός που μου άρεσε που το είδα είναι ότι οι παίχτες της Σεντ Ετιέν μετά το 0-2 δεν το έβαλαν κάτω ενώ ήξεραν ότι χρειαζόταν ένα θαύμα να προκριθούν και δυστυχώς για μας το πάλεψαν και έπεσαν με ψηλά το κεφάλι. Σε αντίθεση με τους οπαδούς της όπου γύρισαν τη πλάτη τους προς το γήπεδο μετά το 0-2. Η Βέρντερ σε γενικές γραμμές ήταν καλή χωρίς βεβαία να εντυπωσιάσει με την απόδοση της.
Την ώρα που σηκωνόταν ο Τζιόλης να μπει μέσα έγινε το 2-1 και μετά ακλούθησε το 2-2. Γενικά από την ήμερα που πήγε ο Τζιόλης στην ομάδα η Βέρντερ μετράει, αν δεν κάνω λάθος, μόλις 3 νίκες σε 12 παιχνίδια. Στα περισσότερα εξ αυτών ήταν βασικός και σε κάποια αλλα μπήκε ως αλλαγή. Ασφαλώς βεβαία και δεν φταίει αυτός για την κατάσταση και τα αποτελέσματα της ομάδας, μην τρελαθούμε κιόλας, ισα ισα η Βέρντερ πέρασε και τι Μίλαν και μάλιστα συμφώνα με την γερμανική kicker ήταν πολύ καλός , απλά κοιτάζοντας τους αριθμούς πρόεκυψε αυτό το γεγονός.
Αυτά σχετικά με το χθεσινό παιχνίδι.
Τα σημερινά παιχνίδια είναι εξαιρετικά αμφίρροπα και δεν προτίθεμαι να προτείνω κάτι. Με εξαίρεση ίσως την Ντιναμό Κίεβου όπου δεν βλέπω να χάνει στον Ουκρανικό εμφύλιο από την Μεταλιστ. Πριν δυο βδομαδες την κέρδισε στο πρωτάθλημα 0-2. Η απόδοση του διπλού είναι σε πτώση σε αρκετές εταιρίες.
Αυτά απο εμένα και τα λέμε πάι αύριο με το νέο κουπόνι.