Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Καλημερα σε όλους, σήμερα με ένα παιχνίδι θα ασχοληθώ και αυτό είναι το διπλό της Βέρντερ. Ένα διπλό που το ανέφερα και χτες και εξακολουθώ να το πιστεύω. Θεωρώ στοιχηματικη ευκαιρία την απόδοση του διπλού στo 2,50 τη στιγμή που σε όλες τις εταιρίες του εξωτερικού, το διπλό πέφτει παρά πολύ και έχει φτάσει μέχρι και στο 2,10 (bwin).H αίσθηση που έχω είναι ότι θα πέσει και άλλο. Ήδη στο ανταλλακτήριο έχει τραβήξει αρκετό τζίρο, με σχεδόν όλα τα λεφτά να έχουν πέσει στο διπλό.
Αγωνιστικά όπως έχουμε τονίσει κατ επανάληψη τη Σεντ Ετιέν την ενδιαφέρει πρωτίστως το πρωτάθλημα, αυτό βεβαία δεν σημαίνει ότι δεν θα διεκδικήσει, αν της καθίσει, ότι μπορεί από το σημερινό παιχνίδι κάθε άλλο. Αλλά όπως τόνισε και ο Περέν αυτό που την ενδιαφέρει είναι το πρωτάθλημα. Η Βέρντερ από την άλλη κατεβαίνει με βασική ομάδα το σκορ του πρώτου αγώνα δεν την αφήνει να είναι χαλαρή και πρέπει να πετύχει κάποιο γκολ.
Οι Γάλλοι και αυτοί θα κατέβουν με βασική ομάδα αλλά έχουν κάποιες απουσίες. Οι συνθήκες ευνοούν ξεκάθαρα το διπλό. Μας αρέσει και η απόδοση όποτε το ακλουθούμε.