Τρίτη 3 Μαρτίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ

Δύσκολο μου φαίνεται το σημερινό πρόγραμμα σε όλες τις κατηγορίες της Αγγλίας.
Πάμε όμως να δούμε ανά κατηγορία τι έχουμε:

Στη Πρέμιερ θα κρόταγα το διπλό της Άρσεναλ η όποια μας την έκανε το Σάββατο όπου ήρθε ισόπαλη με τη Φούλαμ και έτσι συμπλήρωσε 5 συνεχόμενες ισοπαλίες τώρα αν δεν κερδίσει και τη τελευταία Γουέστ Μπ. που έχει μόλις μια νίκη στα τελευταία 10 παιχνίδια στο πρωτάθλημα τι να πω. Από την άλλη φοβάμαι τη Τσέλσι διότι το Σάββατο που την είδα με τη Γουίγκαν αν εξαιρέσουμε 2 φάσεις που απέκρουσαν οι παίχτες της Γουίγκαν πάνω στη γραμμή ήταν ανώτερη της Τσέλσι , όποτε το αφήνω στην ησυχία του το παιχνίδι.

Στη Τσαμπιονσιπ μου αρέσει ο άσσος της Κάρντιφ, μια Κάρντιφ η όποια είναι μέσα στο παιχνίδι της απευθείας ανόδου και μην σας ξεγελά η βαθμολογική της θέση γιατί έχει 3 παιχνίδια λιγότερα από την δεύτερη Μπέρμιγχαμ. Έχει μία πολύ δυνατή έδρα (9-4-2) και προέρχεται από 3 παιχνίδια χωρίς νίκη. Το μόνο αρνητικό ειναι ότι έχει κάποιους αμφίβολους (4 στον αριθμό). Από την άλλη η Μπάρνσλευ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα όταν πηγαίνει μακριά από την έδρα της αφού μετρά 10 ήττες σε 16 παιχνίδια. Μία μόνο απουσία εχει σήμερα η ομαδα της Μπάρνσλευ. Επίσης βλέπω να μην χάνει η Γούλβς στο παιχνίδι με τη Πάλας αν και η Γούλβς δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση αφού αγνοεί τη νίκη εδώ και 5 αγωνιστικές, αλλά πλέον τα περιθώρια αρχίζουν και στενεύουν παραμένει όμως στην πρώτη θέση , από την άλλη και η Πάλας δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση αφού μετρά 7 ήττες στα τελευταία 10 παιχνίδια ενώ και στην έδρα της κάνει συχνά γκέλες.

Στη 1η Αγγλίας πέφτει σε παρά πολλές εταιρίες ο άσσος της Μπρίστολ Ρόβερς ενώ και στο ανταλλακτήριο έχει πάρει μεγάλο ποντάρισμα. Λογικός ο άσσος. τα υπόλοιπα τα αφήνω.

Στη 2η Αγγλίας , κρατώ μόνο το διπλό της Ροτσντέιλ, προσοχή στα 3 παιχνίδια παιχνίδια στη σειρά του 1,85 μήπως έχουμε κάποια έκπληξη.

Στη Κόνφερενς μου φαίνονται δύσκολα τα παιχνίδια , όποτε τα αποφεύγω.
Από τα υπόλοιπα δεν βλέπω να χάνει η Νασιονάλ Μαδείρα από τη Πάκος Φερέιρα στο πορτογαλικό καπέλο.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ !!!