Κυριακή 1 Μαρτίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ update

Καλημερα και καλό μηνά σε όλους, δεν έκλεισε θετικά για μας εδώ η χθεσινή μέρα αφού είχαμε 2 στα 5 προτεινόμενα σημεία . Χάσαμε την Αρσεναλ που κόλλησε στο 0-0 με τη Φούλαμ και έφτασε έτσι αισίως τις 5 συνεχόμενες ισοπαλίες, την Άντερλεχτ η οποία ήρθε 1-1 με τη Μουσκρόν αλλά και τη Μπέρτον η όποια έμεινε επίσης στο 0-0. Σήμερα είναι πιο δύσκολο το πρόγραμμα και για αυτό το λόγο επέλεξα μόνο την παρακάτω τετάδα.

413 2 1,70
Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψει στις νίκες η Γλατασαράι έπειτα από 4 αγωνιστικές. Πλέον επέστρεψαν παίχτες-κλειδιά που ήταν τραυματίες (π.χ Λίνκολν) ενώ άλλαξε και προπονητή και πλέον την ομάδα ανέλαβε ο Κορκμαζ, επίσης έχει ανεβασμένη ψυχολογία έπειτα από την πρόκριση επί της Μπορντό ή αν προτιμάτε από τα δεύτερα της Μπορντό. Η Κόνιασπορ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και μέσα στην έδρα της μόνο φόβητρο δεν αποτελεί καθώς έχει επιτύχει μόλις νίκες σε 10 παιχνίδια. Υπάρχει πτώση του διπλού στο εξωτερικό, καλή και η απόδοση του 1,70 κοντά στον μέσο ορό των εταιριών του εξωτερικού. Όλα τα δεδομένα μας οδηγούν στο διπλό.

424 1 1,55
Είδα το παιχνίδι Μπαρτσελόνα Λυών και ομολογώ ότι η Λυών μου άρεσε έτσι όπως έπαιξε.
Είναι φανερό ότι έχει ανεβάσει στροφές εμφανίζεται όλο και πιο βελτιωμένη παιχνίδι με παιχνίδι και σήμερα εκτιμώ ότι θα δείξει το ίδιο σοβαρό πρόσωπο και θα κερδίσει τη Ρεν. Η Ρεν η οποία βρίσκεται στη εβδόμη θέση αλλά εκτός έδρας αντιμετωπίζει προβλήματα. Ιδιαίτερα στο σκοράρισμα όπου θέλει τάμα για να βάλει γκολ. Για αυτό έξαλλου και φέρνει πολλά under , συγκεκριμένα έχει 18 under σε 25 παιχνίδια. Πιστεύω ότι θα σκοράρει σήμερα η Λυών όποτε θα πάρει και το παιχνίδι, ο άσσος γίνεται πιο σίγουρος αν το απόγευμα η Παρί κερδίσει.

409 Χ 3,00 2 3,50
Το ντέρμπι των αιωνίων και σίγουρα σε ένα τέτοιο παιχνίδι μόνο πρόβλεψη δεν μπορείς να κάνεις αφού μπορεί εύκολα να εκτεθείς. Το παιχνίδι είναι μόνο και υποθέτω ότι περισσότεροι θα παίξουν την ομάδα που υποστηρίζουν. Υπάρχουν όμως και κάποια δεδομένα. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από τον αποκλεισμό από τη Σεντ Ετιέν ενώ ο Παναθηναϊκός από καλό αποτέλεσμα μέσα στο Ελ Μαδριγάλ και σίγουρα έχουν καλύτερη ψυχολογία. Από ότι διαβάζω όλοι παίχτες τον Ολυμπιακό δηλώνουν πάρων αλλά το θέμα είναι αφενός ποσό θα αντέξουν και αφετέρου σε τι κατάσταση θα είναι. Επίσης η χθεσινή προπόνηση του παναθηναϊκού έγινε στη λεωφόρο και την είδαν περίπου 10,000 άτομα τα οποία και ζήτησαν επιτακτικά νίκη απόψε. Σίγουρα το Καραϊσκάκη είναι δύναμη για τον ολυμπιακό και δεν το υποτιμώ αλλά η αίσθηση μου είναι ότι ο παναθηναϊκός δεν χάνει.

*Από οτι διαβάζω με Ιβανσιτς βασικό ο παναθηναικός. Επιτέλους ...
*Με Γκαλέτι, Μπλεούτσι αλλά χωρίς Λέτο ο Ολυμπιακός και τη θέση του παίνει ο Τζόρτζεβιτς.

414 2 1.75
Η Ααλμποργκ προερχεται από την εντυπωσιακή και μεγαλειώδης πρόκριση επί της Λα Κορούνια , την όποια νίκησε με 3-0 στη Δανια και 3-1 μέσα στο ριαθόρ !!! Σήμερα είναι η επανέναρξη του Δανέζικου πρωταθλήματος μετά τη χειμερινή διακοπή. Η διακοπή βρήκε τη Χόρσενς τελευταία και την Άαλμποργκ στην έκτη θέση. Μεταγραφικά ενισχύθηκε η Χορσενς με τους Μπερισα και Αουγκούστσον ενώ η Ααλμποργκ δεν έκανε τόσο σπουδαίες μεταγραφές όσο θα περίμενε κάνεις λόγο των χρημάτων που μπήκαν στα ταμεία από champions league και urea πάντως έχει νέο προπονητή και αυτό σίγουρα θα βοηθήσει . Η διαφορά ποιότητας των ομάδων είναι εμφανής το μόνο που με ανησυχεί είναι το γεγονός της κούρασης από το ταξίδι στο ριαθόρ. Στις εταιρίες του εξωτερικού είναι σε πτώση η απόδοση του διπλού, με το διπλό να προσφέρεται γύρω στο 1,70.


Όσον αφορά τη Β Εθνική ακούγεται εντόνως το χ του Ατομήτου αλλά και ο άσσος του Εθνικού Αστέρα.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ !!!!