Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ UEFA


Καλημερα, το σημερινό πρόγραμμα με τους επαναληπτικούς του uefa δεν μπορώ να πω ότι με συναρπάζει αντίθετα μάλιστα στα περισσότερα παιχνίδια κάτι με φοβίζει. Υπάρχουν κάποιες ειδήσεις που μπορεί να μας οδηγήσουν σε κάποια σημεία αλλά και αυτά θέλουν προσοχή. Πάμε όμως να πάρουμε ένα προς ένα όλα τα παιχνίδια

143 Μέταλιστ Σαμπντόρια (1-0) : Με αναπληρωματικούς η Σαμπντόρια, η Μέταλιστ προκρίνεται και με χ. Η απόδοση του άσου πέφτει σχεδόν σε όλες τις εταιρίες, έπεσε και στον οπαπ στο 1,85. Λογικό …

144 ΤΣΣΚΑ Βίλα (1-1) :Και εδώ η Βίλα με αναπληρωματικούς αναμένεται να παραταχτεί για αυτό και παίζεται πάρα πολύ ο άσσος. Είναι μικράν το πιο πολυφορτωμένο σημείο της ημέρας.

145 Αμβούργο Ναιμεγκεν (3-0): Διαδικαστικού χαρακτήρα το σημερινό παιχνίδι αφού το Αμβούργο κέρδισε 3-0 στην έδρα της Ναιμέγκεν. Πάντως σήμερα το Αμβούργο θα κατεβεί με σχεδόν βασική ομάδα ενώ από την άλλη η Ναιμέγκεν έχει σημαντικές απουσίες στην επίθεση.

146 Τβέντε Μαρσέιγ (1-0): Καλύτερα να μείνουμε μακριά.

147 Βόλφσμπουργκ Παρι (0-2) : Η Παρί λογικά θα προκριθεί έχει εκτός τον Μακελελέ ενώ η Βόλφσμπουργκ τον Γκραφίτε. Δύσκολο και αυτό το παιχνίδι.

148 Γαλατασαράι Μπορντό (0-0) : Όταν μια ομάδα τρώει 5 μέσα στην έδρα της από την Κοτσαελισπόρ πως θα την παίξεις να κερδίσει τη Μπορντό. Θα πήγαινα άνετα στο χ-2 αλλά ο Μπλαν θα ξεκουράσει παίχτες.

149 Αγιαξ Φιορεντίνα (1-0) : Λογικά πάμε προς το διπλό.

150 Μάντσεστερ Σίτυ Κοπεγχάγη (2-2): Άσσος.

151 Μίλαν Βέρντερ (1-1) : Η Βέρντερ δεν έχει κερδίσει μέσα στο 2009 (εκτός από ένα αγώνα κυπέλλου) η λογική λέει ότι άσσος έχει το πρώτο λόγο.

152 Ουντινέζε Λεχ Πόζναν (2-2) : Με βασικούς και οι δυο, η Ουντινέζε φαίνεται να έχει το πρώτο λόγο για τη νίκη-πρόκριση αλλά επειδή εκεί στο Ούντινε έχει πέσει μεγάλη γκρίνια δεν ξέρω πως θα αντιδράσουν.

153 Στάνταρ Λ. Μπράγκα (0-3) : Η Μπράγκα έχει σαφέστατο προβάδισμα για τη πρόκριση και 2-0 να χάσει θα περάσει. Η Στάνταρ από ένα σημείο και έπειτα θα ανοιχτεί, πιθανότατα από το πρώτο λεπτό και αν επιτύχει κάποιο γκολ η Μπράγκα μετά … αντίο ζωή. Καλύτερα να το αφήσουμε στην ησυχία του το παιχνίδι.

154 Στουτγάρδη Ζενίτ (2-1) : Και εδώ θα πάω πάσο και ο λόγος είναι ότι οι Ρώσοι προέρχονται από αγωνιστική απραξία και από την άλλη η Στουγκάρδη δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Δίχως απουσίες η Στουγκάρδη και η Ζενίτ έχει εκτός τον Τίμοσιουκ.

156 Σεντ Ετιέν Ολυμπιακός (3-1) : Λόγο των πολλών απουσιών του Ολυμπιακού, λόγο του ντέρμπι που υπάρχει την Κυριακή αλλά και του γεγονότος ότι δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση πάω στο 1-χ.

157 Λα Κορούνια Άαλμποργκ (0-3) : Λογικά στον άσσο, πολύ μικρή η απόδοση του άσου. Όχι ότι και στο εξωτερικό παίζεται παραπάνω το πολύ μέχρι το 1,45.

158 Τότεναμ Σαχτάρ (0-2): Με απουσίες η Τότεναμ , πρώτο σημείο το χ και μετά το διπλό.

159 Βαλένθια Ντιναμό Κιέβου ( 1-1) : Νίκη πρόκριση για τη Βαλένθια. Η Ντιναμό από ένα σημείο και έπειτα αν το παιχνίδι είναι 0-0 θα βγει μπροστά για να επιτύχει κάποιο γκολ οπότε στην αντεπίθεση η Βαλένθια δεν αποκλείεται να πετίχει κάποιο γκολ.